12.11. SÄPINÄÄ w/ JOOSE KESKITALO & VAUVA (live!) @ 6. Linja

1 post, 1 page, 585 views

Avatar
#1 • • lani Guest
spn111209v1.jpg

Talveen päin mentäessä Säpinää-klubi tarjoaa taas yhden indierock illan tuomaan lämpöä kylmään marraskuu iltaan. Lavalla nähdään tuskin esittelyjä kaipaava Joose Keskitalo, ja alkuillasta Vauva nimeä kantava yhtye.

Ajattoman folk-trubaduurin Joose Keskitalon esitystä kantaa rujot, jopa inhorealistiset sanoitukset, sekä teematiikat maailmanlopusta, hengellisyyteen, kuolemaan ja rakkauteen. Miehen viisi julkaistua albumia ovat miltein poikkeuksetta kaikki saaneet täysiä pisteitä eri arvosteluissa. Itse Keskitalo luonnehtii musiikkiaan "kaiken tuotetun musiikin vastakohdaksi". Säpinässä tarjolla on artistin intensiivinen sooloesiintyminen.

Ennen tätä lavan lämmittää Vallilasta ponnistava yhtye Vauva. Kokoonpano kuuluu samaan vinksahtaneeseen suomenkielisen rockin komeroon, josta viime vuosina ovat nousseet niin Sydän, sydän kuin Kuolleet Intiaanit. Eli Sielun Veljien energisesti poukkoilevan rock-psykedelian jalanjäljillä liikutaan. Yhtyeeltä ilmestyi vuonna 2007 esikoisalbumi "Slobby Pink Dreams", nyt Vauva on kovasti puuhaillut uuden levyn ja biisien parissa.

Esiintyjien lisäksi paikalla tuttuun tapaan omat Säpinää DJ:t Antti Agreau ja Jackieboy, tuomassa liikettä tanssilattialle parhailla indiehelmillä ja diskohiteillään.


HUOMHUOM! Kutosen torstain liveilloissa tästedes tarkka aikataulu, ensinmäinen esiintyjä klo 22.30 ja toinen 23.30. Älä siis myöhästy!


Säpinää @ Kuudes Linja
Hämeentie 13 (Kaikukatu 4, sisäpiha), 00530 Helsinki

21-03 / K20 / 5e

LINKIT:
http://www.myspace.com/sapinaa
http://www.myspace.com/joosekeskitalo
http://www.myspace.com/vauva