Fiction presents PETE HERBERT (Eskimo, Superdiscoteca, UK)

2 posts, 1 page, 705 views

Avatar
#1 • • omniholic Guest
Pete Herbertin tie yhdeksi baleaarisen discon ja housen suurimmista nimistä alkoi Sohon legandaarisesta Atlas Records- levykaupasta 90- luvun puolivälissä. Levyhyllyjen takaa studioon siirtynyt Herbert julkaisi ensimmäiset tuotantonsa jo 1995, ja on menestyksekkäiden tuotantojensa ohella tullut tunnetuksi myös yhtenä tyylilajinsa loistavimmista dj:stä.

Herbert levyttää yhdelle nykydiskon arvostetuimmista levymerkeistä, belgialaiselle Eskimo Recordsille, Reverso 68- ja L.S.B- nimillä. Reverso 68:n kappaleet kuten Tokyo Disco ja Especial kuuluvat yhtiön suurimpiin menestyksiin, samoin kuin LSB- nimellä julkaistut Original Highway Delight ja Loco Motion, joilta on viimeisten kahden vuoden aikana ollut mahdotonta välttyä lähes yhdenkään nu-discoa tai baleaarista housea soittavan dj:n seteissä. Lisäksi Herbert julkaisee musiikkia myös Frontera- ja Bakazou- aliaksilla sekä omalla nimellään, ja ohjastaa omia disco-editejään julkaisevaa Superdiscoteca- levymerkkiä.

Levysoitinten takana Herbert tunnetaan ennakkoluulottomasti discoa, housea, italoa ja funkia yhdistelevänä taiturina, joka on paitsi teknisesti erinomainen, myös aina vastustamattoman tanssittava. Hän esiintyy vakituisesti muun muassa Lontoon Fabricissa, ja on yksi kysytyimmistä vierailijoista discoklubeilla ympäri maailman.

Kuuntele mitä on luvassa! Pete Herbertin kesäkuun dj-miksaus on ladattavissa ilmaiseksi täältä:

http://soundcloud.com/audiofamilies/pete-herbert-podcast-june-09

FICTION
4.9
22-04

Bar and Lounge Nude
Kaisaniemenkatu 2
Helsinki

Pete Herbert (Eskimo, Superdiscoteca, UK)
Candy from a Stranger
Magatron Mika

7 e (Includes a drink)
Avatar
#2 • • omniholic Guest
Kahden päivän päästä nähdään tanssilattialla, kun Pete Herbert saapuu kaupunkiin ja pistää jalat liikkeelle. Sitä ennen voidaan fiilistellä uutta remiksausta, jonka hän teki Reverso 68- nimellä tanskalaiselle Whomadewho- yhtyeelle, ja jonka levy-yhtiö Gomma on ystävällisesti luovuttanut ilmaisena downloadina kaikelle kansalle.

Hot!

http://www.mediafire.com/download.php?dnzzjtkz2wz