Pe 12.6. A GO GO w/ DJ SHEILA B. (NYC/London) @ Kuudes linja

1 post, 1 page, 517 views

Avatar
#1 • • VesaY Guest
Perjantaina 12.6. @ Kuudes linja

7881_SheilaWall_Xtrasmall_1.jpg

A GO GO w/ DJ SHEILA B. (NYC/London)
Support: Wahoo! DJs

Just Girl-fronted music all night long! Anything female and 60Ts, dance music and visuals. Mainly sixties funky Japanese girl pop, Motown, Freakbeat, Ye-Ye, A Go Go. It's a Beat Girl heaven! A special nite organized by the Wahoo! DJs!

A Go Go on 60-luvun tyttösoundin erikoisilta. DJ Sheila B. on 60-luvun beat girl -henkinen neitokainen Nykistä, kokenut ja tyylitajuinen DJ, joka asuu tätä nykyä Lontoossa, tekee töitä musiikkibisneksessä, kerää siinä sivussa levyjä ja pyörittää suosittuja DJ-iltoja. Ja soittaa tietysti vain tyttökamaa ja tietysti vain 7"-vinyylisingleiltä!

Sheila on Levynkeräilijä ihan isolla L:llä ja dj-toimessaan keskittyy reippaan temmon ja yleisön tanssittamisen lisäksi siihen, että jokainen levy, joka levylautaselle päätyy on erinomaisen hyvä, harvinaisuudesta viis. Näin hän kertoi tavatessamme hänet soholaisella klubilla Dj-keikkansa yhteydessä viime kuussa. Ja se mitä Sohossa kuultiinkaan lupasi paljon kesäkuuta ajatellen. Todella herkullista, iskevää ja freshin raakaa soundia!

Lue lisää Sheila B.:sta:
http://www.myspace.com/chachacharming

Sheilan miksaus Jazzman Radio:ssa
https://www.jazzmanrecords.co.uk/radio%20shows/mahssa_and_sheila.mp3
Sheila B.:n lisäksi tyttömusaa soittavat myös Wahoo!-DJt Sampsa Vilhunen & Vesa Yli-Pelkonen!

+ DJt Groovy, Vesa ja Sampsa soittelevat terassilla n. klo 20-23.30: soul, mod, garage, rockabilly. Miesvokaalimusaa ulkona / tyttövokaalimusaa sisällä! Lämmitetylle terassille vapaa pääsy.

Kuudes linja (Kaikukatu 4, Helsinki, klo 23-04 sisätiloissa klubilla)
Liput 8 e (6 e ennen klo 24)
http://www.kuudeslinja.com