VENETIAN SNARES (CAN), ti 14.4. Tavastia!!!

2 posts, 1 page, 713 views

Avatar
#1 • • Artemi Guest
ILOSAARIROCK-VIERAS VENETIAN SNARES TAVASTIALLE
ti 14.4.2009 Helsinki, Tavastia

Viime vuoden Ilosaarirockin puhutuimpiin esiintyjiin kuulunut kanadalainen Venetian Snares saapuu ensimmäiselle klubikeikalleen Suomeen. Kokeellista konemusiikkia, breakbeatia ja teknoa sekoitteleva tuottaja-muusikko nähdään Helsingin Tavastialla huhtikuun 14. päivä.

Venetian Snares -artistinimen takaa löytyy Aaron Funk, joka on viimeiset kymmenen vuotta kuulunut merkittävimpiin elektronisen musiikin uudistajiin. Aphex Twinin ja Squarepusherin ohella kokeellisen konemuusikin suuriin nimiin lukeutuva artisti luo keikoillaan DJ-laitteiden, mikserien ja erilaisten efektien avulla huumaavia ja vaihtelevissa tahtilajeissa eteneviä äänimaisemia. Venetian Snaresin keikkojen onkin sanottu aiheuttavan kuulijasta riippuen joko ihastusta tai silkkaa ahdistusta ja päänsärkyä.

Keikkojen ohella Ventian Snares tunnetaan myös omalaatuisista ja jäljittelemättömistä julkaisuistaan. Artistin kymmenet pieninä painoksina julkaistut levyt vaihtelevat aggressiivisesta breakcoresta tylyyn teknoon ja tunnelmalliseen ambientiiin - ja kaikkeen mahdolliseen siltä väliltä. Uusia levytyksiä hengästyttävällä tahdilla julkaisevan miehen seuraava albumi "Filth" ilmestyy alustavien tietojen mukaan viikkoa Tavastian keikan jälkeen.

Konsertti järjestetään Tavastian, Fullsteam Agencyn ja MySpace Suomen yhteistyönä.

LIPUT
- ennakkoon Tiketistä alk. 18,50 EUR
- ovelta 20 EUR

VENETIAN SNARES (CAN)
"Hullu mies moshaa ja vääntää nuppeja konevuoren takana samalla kun yleisö yrittää epätoivoisesti tanssia pysymättä salamannopeissa tahdinvaihdoksissa mukana." -Ilosaarirock 2008 esittely
"Venetian Snares is to Music what Satan is to Christianity -- It's like experiencing The Empire Strikes Back on 3D IMAX on LSD" -NME
"...both inspirational and infuriating... relentlessly inventive (in his) approach to structure." -The Wire

www.venetiansnares.com
www.myspace.com/venetiansnares
www.fullsteamagency.com