Teeri Jazz 25-28.2.2009

1 post, 1 page, 485 views

Avatar
#1 • • aim Guest
Teeri Jazz 09/1

6211_teerijazz2_juliste_1.png

Helsingin keskustassa sykkii jälleen kerran jazzmusiikki, kun Kampin Teerenpelin lavalle nousevat Suomen huippua edustavat jazzmuusikot. neljä laadukasta kokoonpanoa esittelee taitojaan ja tuotantoaan Teeri Jazzien aikana.

Line-up:

25.2 ke Oddarrang
26.2 to Hepa Halme Prospekt
27.2 pe Echosystem, DJ Zzompp & A. Myllykoski
28.2 la Eero Koivistoisen yhtye & Johanna Iivanainen: Lennosta kii! & Rauha trio DJ's


Viikolla: Vapaapääsy.
viikonloppu: Sisäänpääsy 3e. (20-01)
K/22

Osoite:
Teerenpeli Kamppi
Olavinkatu 2


Oddarrang

Olavi Louhivuori, päähahmo Oddarrang kokoonpanon takana rakensi kokoonpanon vuonna 2003. Oddarrangin musiikki on mielenkiintoinen kooste eri tyyppisiä musiikillisia tunnelmia, traditiota ja äänimaisemaa, jota Louhivuori rumpalina, sekä säveltäjänä on jo pitkään tutkinut. Kokoonpanon muut jäsenent ovat: Ilmari Pohjola; pasuuna ja laulu, Osmo Ikonen; sello ja laulu, Lasse Sakara; kitara ja Lasse Lindgren; basso.

6211_ODDA2_1.jpg
http://www.myspace.com/oddarrang

Hepa Halme Prospekt

Pitkän linjan puhallinsoittaja Hepa Halme julkaisi viimevuoden toukokuussa uusimman levynsä Prospektor, jonka materiaali on syntynyt usean vuoden aikana. Nyt hän esittää keikoilla uusimman levynsä materiaalia viiden miehen apuvoimin. Kokoonpanossa kuulemme seuraavia henkilöitä: Matti Riikonen; Trumpetti, Ilmari Pohjola; Pasuuna, lyömäsoittimet, Esa Onttonen; Kitara, Arttu Tolonen; Baritonikitara ja Alf Forsman; rummut.

6211_GetAttachment1aspx_1.jpg
http://www.presencerecords.fi

Echosystem

Echosystem on 7-henkinen helsinkiläisorkesteri, joka soittaa tanssittavaa brasilialaishenkistä funkia. Yhtyeen musiikissa brasilialainen traditio yhdistyy tuoreella tavalla jazziin ja funkiin. Vuonna 2001 perustettu Echosystem koostuu energisistä ja taitavista soittajista, joilla on lavakarismaa. Echosystem on esiintynyt mm. Pori Jazzeilla, Faces festivaaleilla sekä Jazz-Espalla, ja keikkailee aktiivisesti klubeilla. Debyyttialbumi Madaga julkaistiin tammikuussa 2007. Yhtye on juuri äänittänyt toisen albuminsa, joka julkaistaan myöhemmin tänä vuonna.

6211_echosystem_pikkuinen_2.jpg
http://www.myspace.com/echosystem

Eero Koivistoisen Yhtye & Johanna Iivanainen: Lennosta kii!

Lennosta Kii! koostuu Suomalaisista iskelmä- ja laulelmaklassikoista sekä Eeron omista laulusävellyksistä jazziksi sovitettuna. Luvassa upeiden muusikoiden herkkää tunnelmointia sekä reipasta iloittelua. Ohjelmistosta löytyy mm. J.Karjalaisen Telepatiaa sekä Ismo Alangon Kun Suomi putos puusta Eeron jazzahtavina sovituksina. Jotain uutta,vanhaa ja lainattua tyylikkääksi kokonaisuudeksi puettuna. Kokoonpanossa soittavat seuraavat muusikot: Johanna Iivanainen; laulu, Eero Koivistoinen; saksofoni, Seppo Kantonen; piano, Ville Huolman; kontrabasso ja Mikko Hassinen; rummut

6211_Johanna___Eero_takakansi_2_1.jpg
http://www.johannaiivanainen.com

Tervetuloa!