SÉBASTIEN TELLIER (FRA), to 5.2. Tavastia!!!

2 posts, 1 page, 719 views

Avatar
#1 • • Artemi Guest
RANSKALAINEN ELEKTROPOP-TÄHTI SÉBASTIEN TELLIER TAVASTIALLE
To 5.2.2009 Helsinki, Tavastia

Ranskaa tämänvuotisissa Euroviisuissa edustanut ja elokuussa loppuunmyydyllä Flow-festivaalilla yleisönsä hurmannut elektropop-artisti Sébastien Tellier saapuu odotetulle klubikeikalle Suomeen. Ilmaisuvoimainen poplaulaja nousee Tavastian lavalle helmikuun 5. päivä.

Laulaja, lauluntekijä ja multi-instrumentalisti Sébastien Tellier tunnetaan parhaiten tyylikkäistä ja koskettavista kappaleistaan. Artisti aloitti levytysuransa vuonna 2001 "L'incroyable verite" -albumilla, joka vei hänet esimerkiksi yhteiskiertueelle Air-yhtyeen kanssa. Vuonna 2004 Tellier julkaisi toisen pitkäsoittonsa "Politics", jonka eeppinen ja romanttinen yllätyshitti "La Ritournelle" nosti Tellierin kertaheitolla laajempaan kansainväliseen tietoisuuteen.

Tänä keväänä Tellieriltä ilmestyi kolmas studioalbumi "Sexuality", jonka tuotannosta vastasi Daft Punkista tuttu Guy-Manuel de Homem Christon. Uudella levyllä on vivahteita niin ranskalaisista huokailuballadeista kuin 80-luvun romanttisesta elektropopistakin. Artistin lopullinen läpimurto tapahtuikin albumilta löytyvän "Divine"-kappaleen myötä, joka oli tänä vuonna myös Ranskan kohua herättänyt Euroviisu-edustuskappale.

Liput konserttiin maksavat ennakkoon 20 euroa ja niitä voi hankkia Tiketistä maanantaista 13. lokakuuta alkaen. Ovelta lippujen hinta on 22 euroa. Konsertti järjestetään Fullsteam Agencyn, Tavastian ja Radio Helsingin yhteistyönä.

www.sebastientellier.com
www.myspace.com/sebastientellier
www.fullsteamagency.com
Avatar
#2 • • Artemi Guest
Lämppäriksi varmistunut kovassa nosteessa oleva ruotsalainen elektronimi NORDPOLEN!!!

www.myspace.com/nordpolen