Present Sense feat. Dean Bowman @ Teerenpeli 30.8.2008

1 post, 1 page, 502 views

Avatar
#1 • • aim Guest
Teerenpeli jazz viikko lähestyy (Lokakuusssa 7-11.10.2008) ja juhlistamme tulevaa viikkoa warm up henkisesti tarjoamalla lauantaina 30.8.2008 Teerenpelissä loistavan illan.

Line-up 30.8.2008
Present Sense fea. Dean Bowman
DJ A. Myllykoski


photos_5.jpg

Present Sense esittelee ensimmäistä kertaa yleisölle uuden kokoonpanonsa. Viime vuonna alkanut yhteistyö yhdysvaltalaislaulaja Dean Bowmanin kanssa johti ensin uusien sävellysten ja myöhemmin uuden yhtyeen syntymiseen. Mielenkiinto erilaisia musiikkityylejä kohtaan on vienyt Present Sensen yhä syvemmille vesille, ja uusi materiaali on saanut vaikutteita spirituaalisesta jazzista, klassisesta minimalismista ja vapaasta improvisaatiosta. http://www.myspace.com/presentsense

Dean Bowman on yksi tämän hetken merkittävimpä laulajia. Deanin yhteistyökumppaneita ovat olleet mm. Lester Bowie, Don Byron, Steve Coleman, Stanley Cowell, Dewey Redman, John Scofield, Screaming Headless Torsos ja Reggie Workman. Deanin virallinen ensi esiintyminen Suomessa nähtiin viime viikolla, jolloin hän esitti UMOn solistina James Weidmanin sovituksia afroamerikkalaisista spirituaaleista. http://www.deanbowman.com

Pauli Lyytinen on palkittu saksofonisti, joka tunnetaan myös yhtyeistään Elifantree, Kauhukakara, Skalle & Sharon, Laser ja Verkot.

Hanne Pulli on niin ikään palkittu rumpali, jonkä yhtyeitä ovat Kvalda, Heikki Summanen Quartet sekä hänen itsensä johtama Space Machine.

Present Sense on Sampo Härkösen ja Jarno Lappalaisen yhteistyöllä syntynyt kokoonpano, joka on julkaissut musiikkiaan italialaisella Archive sekä suomalaisella Nine to Five levy-yhtiöillä.


Pääsymaksu 3e.
K-22

Osoite:
Olavinkatu 2


Tervetuloa ja muista Teerenpeli Jazz 7-11.10.2008!!!