Soul Kitchen Club, Electro Part 2 (Jesse, Trio Tetris...)

2 posts, 1 page, 647 views

Avatar
#1 • • Lovroc Guest
[IMG:460:651]http://i184.photobucket.com/albums/x4/lovroc07/220308-Soul-KitchenWEB.jpg[/img]

RAUHA TRIO ELECTRO PART 1 & 2 !!!

Loistavan part 1 jälkeen on aika part 2:lle.

PART 2

Soul Kitchen Club 22.3.08 @ Kuudes Linja

LIVE:
-JESSE (with live band!)
-Trio Tetris (long time no see!)
- Eero Johannes vs. KA SO RE (brand new!)
-Dj Lovroc
leffan TBA esitys klo 22.30
klo 22-04
liput 8 e ovelta
--

Elektromusiikki on jotain erikoista. Se voi olla simppeliä kolistelua, suhinaa ja rytmejä, ja yhtäkkiä täyttä melodista mukaansatempaavaa kaaosta. Lavalla voi olla muusikkoja pelkkien läppärien kanssa, ja silti musiikki luo mahtavan kokonaisuuden. Tätä, välillä vieroksuttuakin musiikkityyliä, päästään nyt fiilistelemään helmi-maaliskuussa Rauha Trion järkkäämillä klubeilla!

22.03. SOUL KITCHEN CLUB @ KUUDESLINJA

Mitä?! Lavalla JESSE livebändin kanssa...Trio Tetris henkiin herätettynä...ja aivan uutta elektron live-rintamalla: Eero Johannes vs .KA SO RE. No voi prkl! Tänne!

EERO JOHANNES vs. KA SO RE, on BassoRadion Kimarr:inakin tunnetun ja pitkään suomen skweee-piireissä vaikuttaneen Eero Johanneksen uusi livesetti. Eero Johannes on juuri kiinnitetty Brittiyhtiö Planet Mu:lle (mm. venetian snares, vex'd ja benga samalla labelilla), eli joku on ollut hereillä...Eero Johanneksen elektro-funk ja KA SO RE:n elektro-trash-pop yhdistyvät live-setissä hyvin yhteen, joten jäbät päättivät lyödä tuottavat päänsä yhteen live-esiintymisten merkeissä.

www.myspace.com/eerojohannes
www.myspace.com/kasore


TRIO TETRIS...herrat ovat eläneet pitkään hiljaiseloa, mutta nyt kolmikon rummut-basso-kiipparit elektroninen-jokin on taas hereillä! Vuoden 2005 Heavy Elevator -levyn jälkeen on tehty uutta mastkua, jota kuullaan myös tällä keikalla. Sanottua: By the way, it has been said that Trio Tetris is above average performing live. Go figure. Come and check it out for yourself!

www.myspace.com/triotetris

JESSE...omat popot, sinkku ulkona - levy tulossa, haastis kaikenmaailman lehdissä...enough? Noei, livenähän nää jäbät on nähtävä, sillä syntikkapopin uudet valtiaat ovat lavalla liekeissä! Kalifornia-Keke ja Stiletti-Ana ja muu livebändi (Sli-de, Hade, Kölle, Häline, Snake, Stonde, Täppi) tulevat näyttämään miksi JESSE:llä on haastis kaikenmaailman lehdissä ja ne omat popot - koska meno on niin v*tun kova!

www.myspace.com/haistakaa[/img]
Avatar
#2 • • Lovroc Guest
Perjantai 21.03

Rauha Trio Club

LIVE:
- Kastor (Levyjulkkarit)
- Palma
- Dj:t Miky Mau. Harvest & Derailed

Liput: 7e ennakko Tiketti / 8e ovelta sis. narikka
--

Eräs vuoden odotetuimmista levyuutuuksista näkee päivänvalon maaliskuussa, kun Kastorin debyyttilevy "Lost Station" pärähtää myyntiin. Olemme saaneet kunnian järjestää Helsingin levyjulkkaribileet Rauha Trio clubilla.

Illassa Kastoria lämmittelee einomainen Palma, joka kuuluu samaan talliin illan pääesintyjän kanssa, eli kyseessä on tuoretta Backstage Alliancen soundia.

Illan Jukkina häärivät Rauha Trion Miky Mau, Derailed ja Harvest.

Illassa esitetään lautailuleffa klo22.

Illan päätteeksi arvotaan myös Vansin sklobot Ponke's the Shopin toimesta.

Myös oiva vaihtoehto.