Tilaisuus kokea jotain ainutlaatuista: Luopuminen !!

1 post, 1 page, 534 views

Avatar
#1 • • Lovroc Guest
Luopuminen on esitys, joka tapahtuu katsojassa. Esitys on rakennettu retriitin muotoon ja se kutsuu katsojan elämään puoli vuorokautta esityksellistä aikaa meren rannalla sijaitsevalla huvilalla Helsingin Laajasalossa.
Retriitti (lat. retraho, 'noutaa takaisin'; engl. retreat , 'vetäytyminen') on mahdollisuus irtaantua omasta tavanomaisesta elämästä, rytmistä ja ympäristöstä. Se on vanha vastaus uuteen kysymykseen, arkaainen itsetutkiskelun muoto jota nykyaikainen elämä kaipaa vastapainokseen.
Retriitin olemukseen liittyy ajatus luopumisesta; oma olemassaolo määritellään uudelleen jättämällä sekä materiaaliset että psyykkiset totunnaisuudet hetkeksi sivuun. Tavanomaisen elämän kehyksistä luopuminen vie retriitissä asteittain syvemmälle omaan sisäiseen maailmaan.
Tapahtumapaikkana on vanha huvila, jonka sisällä ja piha-alueella yleisö elää esityksen ajan. Esitys alkaa ennen auringonlaskua ja loppuu auringonnousun jälkeen. Tänä aikana sekä sosiaaliset että yksityiset arkitoiminnot - syöminen, peseytyminen, nukkuminen ym. - sulautuvat esityksen sisään.


ENSI-ILTA
11.4.
Muut esitykset:
12.4.
18.4.
19.4.
25.4.
26.4.
Lisäesityksiä mahdollisesti syksyllä.

Esitys käynnistyy porrastetusti kello 18 alkaen. Tarkka alkamisaika määräytyy luonnon rytmin mukaan ja on katsojakohtainen. Esitys päättyy samoin kello 9 mennessä aamulla.
Lisätietoja lippuvarauksen yhteydessä.
Liput 48 / 36 e. (hinta sis. ruokailut ja majoituksen)
Kausikortilaisille esitys on maksuton
Varaukset ja tiedustelut 0400 - 628 555

TYÖRYHMÄ
Dramaturgia ja ohjaus: Tuomas Laitinen ja Julius Elo
Muu työryhmä: Titta Halinen, Saara Hannula, Anna Maria Häkkinen, Anna Jussilainen, Minna Jutila, Suvi Leppänen, Minja Mertanen, Janne Pellinen, Maria Ruostepuro.
Tuotanto: Todellisuuden tutkimuskeskus