LYKKE LI (SWE)+ EL PERRO DEL MAR (SWE), ma 7.4. Tavastialla!

1 post, 1 page, 491 views

Avatar
#1 • • Artemi Guest
RUOTSALAISET KOHUTULOKKAAT LYKKE LI JA EL PERRO DEL MAR TAVASTIALLE
konsertti: 7.4.2008 Tavastia, Helsinki

Ruotsalaisen tähtitaivaan raikkain uusi tulokas Lykke Li palaa Suomeen huhtikuun 7. päivä. Kokoonpano vieraili Tavastialla myös loppuvuodesta 2007 The Magic Numbersin lämppärinä, mutta on sittemmin nopeassa ajassa saavuttanut huikeaa menestystä ympäri maailmaa.

Vasta 21-vuotiaan artistin ura lähti viime kesänä nousuun pitkälti MySpace -suosion ansiosta. Musiikissaan elektroa ja indie-poppia yhdistelevän Lykke Lin juuri ilmestyneen debyyttialbumin "Youth Novels" tuottajana toimii Peter, Björn & John -yhtyeestä tunnettu Björn Yttling, minkä lisäksi artisti on tehnyt yhteistyötä myös norjalaisen Röyksoppin kanssa. Albumi sai Suomessakin runsaasti huomiota ja keräsi vertauksia esimerkiksi CocoRosieen ja Feistiin. Myös paikallisilla indie-klubeilla Lykke Lin albumi on ollut voimasoitossa.

Kiertuekaverikseen Lykke Li tuo mukanaan toisen arvostetun ruotsalaistulokkaan, mm. Jose Gonzalezin, Jens Lekmanin ja Jenny Wilsonin kanssa yhteistyötä tehneen Sarah Assbringin eli artistin nimeltä El Perro Del Mar. Suomessa vielä hieman vähemmän tunnettu El Perro Del Mar on kiertänyt maailmalla esimerkiksi TV on the Radion seurassa ja valmistautuu juuri uuden "From Valley to the Stars" albumin julkaisuun. Levy on parhaillaan kuultavissa MySpacessa osoitteessa www.myspace.com/elperrodelmar.

Konsertin 15 euroa maksavat ennakkoliput ovat myynnissä Tiketin toimipisteissä. Mikäli lippuja jää jäljelle, myydään niitä ovella hintaan 17 euroa.

www.myspace.com/lykkeli
www.myspace.com/elperrodelmar
www.fullsteamagency.com