HYTKY: Manaus [01.03.08]

2 posts, 1 page, 683 views

Avatar
#1 • • hytky Guest
web_banner.jpg

HYTKY: M A N A U S

Lauantaina 01.03.2008 22-04 K18 6e
Viidakon rytmeistä vastaavat dj:t KOLINA (entropy), BENN (Tampere Techno city), DOCIUS (hytky) & TOMMI GRÖNLUND (sähkö)
Äänentoiston tarjoaa A&A.

Sisään vain kutsulla. Nopeimmat villit syövät hitaat, tule siis ajoissa!

Sademetsä on kuin valtava pylväshalli. Latvuskerroksen korkeiden puiden muodostamat holvit jättävät alemmat kerrokset varjoisaan hämärään. Metsänpohjan peittää paksu kerros kuolleita lehtiä ja maatuvaa ainesta, jossa sinnittelee leveälehtisiä ruohoja, sanikkaisia, valtava määrä erilaisia sieniä, begonioita ja inkiväärikasveja. Aina kun joku sademetsän jättiläismäisistä puista kaatuu, tulee latvuskerrokseen aukko, josta valoa pääsee myös metsän pohjalle. Tällöin aluskasvillisuus suorastaan räjähtää muodostaen valtavia, usein värikkäästi kukkivia kasvustoja. Pian kuitenkin uusi puusto peittää aukon jälleen.

Kauas kantautuva lintujen hermostunut ääntely kertoo jonkin lähestyvän. Viidakon ihmisasukkaat ovat liikkeellä. Heimot vaeltavat syvältä sademetsästä taittaen matkaa kohti yhteistä määränpäätä. Viidakon intiaanikulttuureille on tyypillistä vahva yhteisöllisyys, josta juontavat heimojen useimmat seremoniat. Seremonioiden tyypillisiä piirteitä ovat laulu, tanssi ja juhla-ateriat. Juhliin kuuluvat myös värikkäät ihomaalaukset sekä päähän, käsiin ja kaulaan ripustettavat sulkakoristeet ja korut. Sademetsästä kumisee jälleen alkukantainen rytmi kutsuen heimojuhlaa viettämään. Viidakon rumpumestarit takovat rytmiä ja villit, maalatut tanssijat polkevat polkuja multaan. Tanssista uupuneet lepuuttelevat hedelmäpuiden alla, nauttien metsän antimista. Aistitko jo viidakon kostean hengityksen, kuiskivan kutsua alkujuhlaan?

Kuulutko heimoon? www.hytky.org
Avatar
#2 • • hytky Guest
Manaus-bileiden suuren kiinnostuksen perusteella näyttää valitettavasti siltä että kaikki eivät mahdu sisään bileisiin. Viidakkobileet ovat mm. edelliseen Techno Freaks -tapahtumaamme verrattuina pienet. Olemme pyrkineet järjestämään riittävästi kutsuja saataville. Sen vuoksi muistutamme tiukasta kutsupolitiikasta. Ilman kutsua ei pääse sisään. Kutsu ei takaa sisäänpääsyä, sen varmistat vain saapumalla ajoissa.

Harmiksemme käyttöömme sopivia tiloja on niukasti saatavilla ja suurempia puitteita taphtumalle ei ole pystytty järjestämään. Bilettäjien on viihtyvyyden takaamiseksi olemme linjanneet että tapahtumaa ei oteta tupaten täyteen. Jos tapahtuma myy loppuun illan aikana, on todennäköistä että sisään pääsee esimerkiksi aamuyöstä. Kannattaa siis tulla ajoissa tai odottaa sinnikkäästi että väki vaihtuu.

Kaikki näyttää loksahtavan kohdalleen näissä juhlissa. Tervetuloa.

t. HYTKY

English summary: You need an invitation flyer to get it. Arrive early to avoid disappointment.