Teerenpeli Jazz 2008

2 posts, 1 page, 5,047 views

Avatar
#1 • • aim Guest
Teerenpeli Jazz 2008 helmi- ja maaliskuun vaihteessa Kampin teerenpelissä.

Line-up:

26.2 ti Qubla / DJ A. Myllykoski
27.2 ke Ilmiliekki / DJ A. Myllykoski
28.2 to Kurkirku / DJ A. Myllykoski
29.2 pe MP4 / DJ's Matti Nives & Jarno Lappalainen / DJ A. Myllykoski
1.3 la Dalindèo / DJ's Sampsa Vilhunen & Antti Eerikäinen /
DJ A. Myllykoski

Teerenpeli Kamppi
Olavinkatu 2
00100 Helsinki
p. 0424 925 260

teerenpeli_jazz_juliste.gif

Qubla

Qubla on kesällä 2007 syntynyt yhtye, joka soittaa pääasiassa omaa tuotantoaan. Musiikissa voi kuulla vaikutteita erityisesti pohjoismaisesta jazzista, mutta se liikkuu myös rajoituksetta elektroakustisen musiikin, popin ja free jazzin välimaastossa. Vaikka Qublan jäsenillä on vahva pohja akustisen jazzin kokoonpanoissa (Joona Toivanen trio, Kvalda, Myöhä, Oneness...), on lähtökohtana hyödyntää uutta elektroniikkaa ja muusikoiden erilaisia taustoja uusien soundimaailmojen kehittämiseen

http://www.myspace.com/qublamusic


Ilmiliekki

Ilmiliekki on vuonna 2001 perustettu suomalainen jazzyhtye. Sen jäsenet ovat Antti Lötjönen (s. 1980), basso; Olavi Louhivuori (s. 1981), rummut; Tuomo Prättälä (s. 1979), piano ja Verneri Pohjola (s. 1977), trumpetti ja melodika. Yhtye on saanut alusta pitäen merkittäviä palkintoja, kuten Teosto-palkinnon, ja voittanut kahteen otteeseen suomalaisten kriitikkojen vuotuisen yhtyeäänestyksen. Yhtye on kiertänyt ulkomailla 15 maassa. Syksyllä 2006 se esiintyi Lincoln Centerissä New Yorkissa, ja marraskuussa 2006 sillä oli kuuden konsertin kiertue Isossa-Britanniassa.

http://www.ilmiliekki.net
9.jpg

Kurkirku

Helsinkiläis-Porvoolainen Kurkirku yhtye soittaa orgaanista jazzia, johon sekoittuvat etno sekä kokeelliset vaikutteet. Mirella Pendolin ja Kalle Katz perustivat yhtyeen vuonna 2003 ja vastaavat myös suurimmasta osasta yhtyeen sävellyksiä. Nykyinen kokoonpano johon kuuluvat edellä mainittujen lisäksi Mikko Iivanainen, Tero Tuovinen ja Pekka Saarikorpi on soittanut yhdessä vuodesta 2004 alkaen. Yhtyeen esikoislevy "The Mesh" on ehdolla nyt kuluneen vuoden 2007 jazz Emman saajaksi.

http://www.myspace.com/kurkirku
kurkirku1.jpg

MP4

MP4:n musiikki on monipuolista vaihdellen Rhodes-pianon sävyttämistä 70-luvun soundeista groovaavaan tämän päivän moderniin jazziin ja herkkiin balladeihin. MP4:n musiikissa on myös vaikutteita pop- soul ja funk- musiikista, sekä suomalaisesta hieman melankolisesta sävelperinteestä. Yhtyeen jäsenet ovat Toni Porthèn (Rummut), Tuomo Prättälä (Koskettimet), Mikko Pettinen (Trumpetti) ja Ville Huolman (Basso). 2004-2006 MP4 esiintyi mm. Pori Jazzeilla, Imatra Big Band Festivaaleilla, Umo Jazz Festissä, Jyväskylän Jazz Barissa ja Lahden Jazztorissa. MP4:n uusi cd Follower julkaistiin Jupiter (Texicalli) levymerkillä viime toukokuussa 2007.

http://www.mp4band.com/
mp4.jpg

Dalindèo

Dalindèo-sekstetti on jo vuosia jatkanut nuorekkaan "tanssilattiajazzin" ilosanoman levittämistä tuoden mukanaan tuohon keitokseen omat brasilialaiseltakin haiskahtavat mausteensa. Dalindèon kuumat rytmit ja vahvat melodiat (jotka sopisivat vaikka bondelokuviin) sekä 60-luvun tyylikeinoja moderniin klubimusiikkiin yhdistelevä musiikki ihastuttaa ja tanssittaa klubi- ja festarikansaa meillä ja muualla. Sana Dalindèon energisestä esiintymisestä ja valloittavasta musiikista on kulkenut kulovalkean tavoin. Vuosi sitten julkaistu bändin esikoislevy "Open Scenes" kuuluu jokaisen itseään kunnioittavan musadiggarin hyllyyn.

http://www.dalindeo.com

dalindeo_laugh.jpg

DJ Kokoonpanot:

Antti Eerikäinen ja Sampsa Vilhunen

Five Corners Quintetin taustahahmona ja Ricky-Tick levy-yhtiön johtajana tunnettu Antti Eerikäinen kuuluu maamme arvostetuimpiin asiantuntijoihin tanssillisen modernin jazz-musiikin saralla. Toinen vierailevan edustaja on Sampsa Vilhunen, joka on keskeisessä roolissa paitsi Wahoo! DJ-kollektiivissa, myös Samurai FM -nettiradiokanavalla pyörivässä Wahoo! radio-ohjelmassa.


Somethin' Else

Somethin' Else -kollektiivin DJ:t Jarno Lappalainen ja Matti Nives etsivät täydellistä biittiä enimmäkseen orgaanisin keinoin. Kuukausittaista residenssiään keväällä mbarissa ja Bossassa isännöivät kaverukset tarjoilevat Teerenpeli Jazzissa kattauksen ajatonta jazzia sekä syvällistä brassisoundia.

http://www.somethinelse.fi


Aleksi Myllykoski

Aleksi Myllykoski on tuottanut lukuisia tapahtumia Helsinkiin mm. Söndag jazz (mbar) DJ Kitchen (Kiesma), sekä Luft's Jazz Abend (Luft). Teerenpeli jazz tapahtumassa Aleksi Myllykoski toimii tapahtuman taiteelisena tuottajana, sekä isännöi iltoja DJ roolissaan.

http://www.laavaproduction.com

Viikolla tapahtuma ilmainen.
Viikonloppuna sisäänpääsymaksu 3e.

Tervetuloa!
Avatar
#2 • • aim Guest
Pieni lisäys olemassa olevaan ohjelmaan.

Levynjulkaisubileet perjantaina 29.2 muun ohjelman lisäksi eli Lotta niminen kokonpano esiintyy alkuillassa...

http://www.myspace.com/lottasongs

Kannattaa tulla siis ajoissa paikalle!