Help - Traktor dj studion asentamispulma

2 posts, 1 page, 737 views

Avatar
#1 • • cen-cor? Guest
Moi,

uusi topikki vaikka aihe on aika sama.

Latasin netistä jokin aika sitten traktor dj studion demon ja ajattelin tänään että kokeilen. Mutta törmäsin pulmaan - kun purkaa pakatun tiedoston, sieltä tulee installer jonka avaamiseen taas pitää tiedosto jolla se on tehty. Etenin yrittämällä avata installerin - en tiedä lieneekö se oikea reitti edetä?

Tästä en pääse eteenpäin - installerin avaamiseen tarvittavan ohjelman voi joko hakea koneelta tai nettipalvelun avulla, mutta kun en tosiaan tiedä mikä ohjelma pitäisi hakea...

Ts. osaisiko joku sanoa miten saisin demon toimimaan? Traktor vaikutti musta helpoimmalta käyttää, kun tarvii vaan miksata biitit yhteen.

Kiitti etukäteen!
Avatar
#2 • • Uinajainen Guest
En osaa kyllä auttaa mutta mulla palo hihat tohon demoon 2h jälkeen. 30min soittelua kerralla - pikanappien säätö = turhan lyhyt hupi ohjelman kunnolliseen testaamiseen. Waretin ja testailin sitä kautta, tosin sepä ei ota toimiakseen. Kun levyn vaihtaa asemaan jää edellisen levyn tiedot ohjelmaan. Jos ekalla levyllä on 6 1min pätkää niin seuraavan levyn 9min biisi on 6 1min pätkää ja loput seuraavassa raidassa.

Suosittelen waretettua versiota testaamiseen, softanahan tuo on kyllä varsin toimiva ja mukava käyttää hajonneen cd-soittimen kyljessä.