Dick Flacid - Confused? (elektro/tech house)

4 posts, 1 page, 991 views

Avatar
#1 • • Moosefrog Guest
Terse,

Sainpas vihdoinkin tämänkin biisin kuulostamaan ainakin omaan korvaan hyvältä, tsekatkaa jos housemainen ketkutus uppoaa. Dick Flacid -projekti siis kaikkien 'iloksi' jatkaa :) En ole varma genrekoukeroista, mutta ainakin houserytmiä pitäisi olla.

http://moosefrog.pp.fi/dick_flacid-confused.mp3
Avatar
#2 • • _U Guest
Biisin pohja on pirun hyvä, laadukkaat saundit ja hyvä meininki, mut kohteliaasti sanottuna, vokalistin englanninääntämys on vähintäänkin järkyttävä ja eikä tekninen laulukaan hivele korvaa. Tällaisissa biiseissä pitäis kuitenkin osata laulaa ja sori tytsy, tässä biisissä sä et osaa. Ja noi "ahh"- huokailutkin hieman hymyilyttää.

Mut tästä kyl sais paremmalla laululla kovan moottoribiisin, koska pohja on pirun kova saundeineen ja maailmoineen, just sopivasti klubikliseinen.
Avatar
#3 • • KFM Guest
Jos tyttö sais vähän pehmeyttä/sulavuutta ääntämykseen niin tä iskis ihan pirun kovaa, toimis niin hyvin klubilla.. Myös tossa alussa ainakin voksujen kaiut iski tosi ilkeesti korvaan, niidenkin tasoja ehkä mielestäni sais hioo.

Aluks tä kuulosti ihan electrolta mutta kun toi bassolinja, johon rakastuin, lähti käyntiin, niin kyllä se mukavasti housen puolelle kellahtaa.

Idea mahtava, toteutus tipan verran kuitenkin uupuu, mut harjotus tekee mestarin!
Avatar
#4 • • Moosefrog Guest
Jees, kiitos kommenteista!

Biisi kyllä vaatii juuri noilta osin säätöä! Voksut todellakin nauhoitetaan (tai siis tallennetaan - kuka nolo käyttää enää nauhaa HÄHÄHÄHÄ) [kohta tulee turpaan] uusiksi ja tällä kertaa käytän tahtipuikkona haulikkoa jolla varmaan saa vokalistiämmän laulamaan paremmin ja oikeammalla aksentilla.

Alun kaiut kanssa tökkii omaan korvaan, taitaa automaatiokäppyrä olla vähän liian jyrkkä kyseisessä kohdassa... eli korjauslistalla sekin. Voksut taitaa muutenkin olla hieman liian kovalla. Lopun 'kertsin' alusta puuttuu potkua, eli sille teen vielä jotain, ehkä joku pikkuruinen nostatus tms. olis paikallaan.