Syvällä Pelissä DVD Magazine 2/2007

4 posts, 1 page, 1,173 views

Avatar
#1 • • Edited SP Guest
sp-2-2007-net_a.jpgsp-2-2007-net_b.jpg

Syvällä Pelissä DVD Magazine #2/2007

KATSO TRAILERI SYVÄLLÄ PELISSÄ -PLAYERISTÄ
KATSO TRAILERI YOUTUBESTA
LATAA TRAILERI PAREMMASSA LAADUSSA KONEELLESI

MUKANA MM:
Redman (USA)
Method Man (USA)
M.O.P. (USA)
Iso H
Loost Koos
SP
Tommi H
Iso New York -spesiaali

Uusi Syvällä Pelissä DVD Magazinen numero ilmestyy hyvinvarustettuihin kauppoihin 15.8.2007. Kyseessä on nykyään kolme kertaa vuodessa julkaistavan DVD:n toinen numero tältä vuodelta ja voin hyvällä omallatunnolla sanoa, että se on luonnollisesti myös tähän mennessä paras Syvällä Pelissä -julkaisu ikinä. YleX:n arvostelussa viime keväänä neljä tähteä viidestä saaneella DVD:llä on keskitytty erityisesti tuomaan uusia katseluelämyksiä vaativimmillekin katsojille esimerkiksi ison New York -spesiaalin muodossa, josta saat vain vähän osviittaa katsomalla trailerin. Kyseessä on sama reissu, jolta tiputimme maistiaisena tämän Stack Bundles -videon nettiin.

Lisäksi mukana on tietysti kotimaisia ajankohtaisia artisteja sekä Suomessa keikkailleet suurimmat tähdet. Kesän aikana levynsä julkaisseet Rähinä Recordsin Iso H, Monspin Loost Koos, Kool Kat Recordsin Tommi H sekä omakustanteena soolodebyyttinsä julkaissut SP löytyvät kaikki haastatteluista. Samalla päivitettiin myös uusimmat kuulumiset Redmanin, Method Manin sekä MOP:n kanssa. Luvassa on siis paljon haastatteluja, keikkataltiointeja, freestylejä... ja erityisesti musiikkivideoita. Yksinoikeudella vain Syvällä Pelissä DVD:llä - tätä et näe mistään muualta.

Spekulointia, ennakko-odotuksia, arvioita ja keskustelua kehiin. Heti ilmestymispäivänään DVD on saatavilla ainakin Turnin' Pointista ja mikäli julkaisua ei löydy lähimmästä hyvinvarustetusta levykaupastasi, käske myyjän tilata.
Avatar
#2 • • tumpsi Guest
eikö noi urpot nyt voi jättää meitä rauhaan? :D

SUOMEN PARHAAT BILEET SYVÄLLÄ PELISSÄ
Avatar
#3 • • T82 Guest
Freestyleen!
Avatar
#4 • • SP Guest
DVD tänään kaupoissa!

15 euron hintaan lähtee siis paketti, jossa mukana Redmanin yksinoikeudella saatu haastattelu, Method Man, M.O.P., Iso H, Loost Koos, SP, Tommi H yms. NYC-spessu on hintansa väärti.