Baile Funk -starat Sany Pitbull & Deize Tigrona Jazzeill

4 posts, 1 page, 852 views

Avatar
#1 • • rideon Guest
Pori Jazzeille on tulossa esiintymään todella kuumia baile funk -staroja suoraan Riosta. Sany Pitbull & Deize Tigrona vetävät joka ilta ke-la Voodoo Cityssä ja lippujen hinnatkaan ei lompakkoa pakota (ke 0e, to 5e & pe-la 10e), toisin kuin Porissa yleensä...

Nää kannattaa tsekkaa jos baile funk yhtään kiinnostaa:

Sany Pitbull on DJ/tuottaja -veteraani, joka tunnetaan Euroopassa parhaiten saksalaisella Man Recordingsilla (label, josta mm. Diplo totesi, että " I love this label more then my own.") julkaistusta 12" EP:stä. Sany kurittaa livenä MPC:tä vastaansanomattomasti ja keikkailee Rion faveloissa joka viikko.

Deize Tigrona on räävitön nais-MC, joka muistetaan erityisesti "Injeção" -hitistään, josta Diplo ja MIA ottivat biitin MIA:n "Bucky Done Gun" -hittisiglelle.

Ja allekirjoittanut myös mukana menossa, eli tervetuloa Poriin diggailemaan parasta (ja ensimmäistä) baile funkia mitä Suomessa on ikinä nähty...
Avatar
#2 • • rideon Guest
Ku brassien kans on tekemisis, ni mikään ei oo varmaa ennen ku se tapahtuu, eli:

Deize Tigrona ei pääsekään ja tilalle tulee loistava ghetto-stara Duda do Borel. Miehen esiintymistä voi vilkuilla vaik YLE:lle tekemästämme insertistä:

http://mlab.uiah.fi/~lbruun/Riodoc/BaileFarmiproge.mov
Avatar
#4 • • *timo Guest
Tänään alkaa, ja lauantaihin asti mennään.

Oltiin tekemässä soundcheckkiä ja ku testattiin bassotaajuuksia ni äänimiehet päivitteli, et saas nähdä koska katto tulee alas. Eli BASSOA riittää ja tila on hyvä.

Showtime n. klo 24.