Arqumart. Sekoitus tuotantoa kesälle 2007

7 posts, 1 page, 1,259 views

:D

Posts: 3,707

#1 • • :D
Tunnin verran tämmöistä omaa tuotantoa esitteleva
setti. Ts. keskitytään yhden aliaksen tuotantoon siis
lähinnä jep.

Käsittää snadisti minimaalista soundittelua. Ja
hieman modernia houseilua niinku "elektro"house.


o1. Arqumart - Lucky
o2. Arqumart - Ompa nitku olo
o3. Arqumart - Service
o4. Arqumart - Another Happy song
o5. Arqumart - Don't Make Me Laugh
o6. Arqumart - Tieflochmark
o7. Arqumart - I Never Told You
o8. Arqumart - Satisfy
o9. J-Punch - Naughty (Arqumart Remix)
1o. Arqumart - Lemon
11. Dominik Von Werdt - Vangvieng (Arqumart remix)
12. Niko Vlahos - Latin Soul (Arqumart Remix)
13. Arqumart - Fart
14. Arqumart - Very Much Bass. Yes? Thank you!

kuuntele
Avatar
#2 • • svoo Guest
Haa! Taas ei ole kukaan muu vielä kerennyt kirjoittamaan. Nyt sisäänajetaan näppis.

Ehyitä raitoja, osaavasti soitettuna. Suitsuttelen nyt mieluummin tuota tuotannollisuutta ennemmin kuin teknisyyttä, mitä eritoten näin kesäaikaan olisi kohdallani vähän jäyhää lähteä puntaroimaan.

Sisältö yllätti koko lailla totaalisesti. Hulvattoman hämyinen ja seurattavuudeltaan erittäin vaivaton ns. spacediscokattaus, jossa revitellään vähän joka sfääristä "jotakin" (ja paljon enemmän). Ylenpalttisen tuputuksen oloa ei synny ja sounditkin ovat sikamaisen siististi omilla paikoillaan, tai pikemminkin avautuvat erilaisiksi universumin kolkiksi värejä ja varsinaista tilallista avaruutta kaihtamatta. Jep jep.
Se, millaisia nuo soundit ovat, sopii jokaisen ottaa omassa persesoonassaan selville. Laatutaltio. Eritoten suosittelen kavereille, joilla on mielestään laadukkaat toistimet, vaikkapa lähikentässä :)

Assosiaatioita syntyy ihan kiusallaankin moneenkin isoon nimeen, joukkoon mahtuu puoli Kanadaa ja Vogelin-rääpäle, Cylobia, Underworldia, Lil Louis, vielä erikseen mainittuna Plastikman, Reinhardt Voigt, varhaisempi The Orbin tuotanto jne.

No on tuolla välissä jokunen puoliminuuttinen, joille en lämpene. Oikein kaksin kappalein vissiin. Ne onkin sitten paikattu sikailulla, jossa ehkä vähän armeliaammallakin menettelyllä niitä perseitä heiluteltaisiin. Tuli isoa kamaa. Ties vaikka muutkin diggailisi.

Regards,
svoo
Avatar
#4 • • näköradiomies Guest
no mä voin kommentoida. eka biisi, kivan rauhallinen, pannailu basarissa vituttaa ja ihmetyttää että mitä järkee semmosta on edes tehä..sit tulee välissä kai kaks kolme biisiä jotain..no on nykypäivän musat kuunneltu, ihan hienoi ääniä mut ei oo oikee mun juttu..(tässä kohtaa arvon nyt vähän missä kohtaa kiinnostas...) 24minsan kohalla on jokseenkin hyvä groove päällä vaikka jotenkin kuitenkin imelähkön tunnelman tekee noi suhinasweepit sun muut..sitten tuleekin elektrohousea? tästä en sano mittään....

jottei nyt jäis tästä tarinoinnista pystyyn haukkumisen maku, tuodaan loppuun ne hyvät puolet, eli jokabiisi oli hyvänkuulosesti tuotettu, että puhdasta oli ja stereokuvakin suuri. monissa biiseissä saundit kyllä sopivat yhteen, vaikkei ne oiskaan allekirjottaneen juttu, tarkotan nyt niitä suhinasweeppei progesweeppejä miksi niitä nyt kutsutaan...täähän oli tämmöstä kait suht muodikasta musiikkia mikä myy.

tuosta herra svoon lil louis vertauksesta tätä lähdin kuuntelemaan, se löysinkö minä lil louissia tästä tallenteesta jääköön tämän ruudun taa. annan tälle nyt vaikka 7.5/10

ps. ens kerral ku teet tämmösen miksin, paa joku hittibiisi puoleenväliin minkä kaikki tietää ni tietää missä mennään:P
:D

Posts: 3,707

#5 • • :D
Anteeksi, en ole tehnyt vielä hitti-biisia tahi remiksia edes. :( Vähä hoono kyl.
Mut kyllähä tää on ainaki se mitä ite diggailee tehdä, ei kaikki voi tykätä. Tytöt tykkää.
Pojat tykkää. Ehkä. ;)

Tuo päivän sanaha on NEOTRANCE :X :mad: :D
Avatar
#6 • • _U Guest

Saatana! Mä lähden paskalle ...



Oliko hyvä kakka?