Mekaanikko: Juhannustanssit 2

5 posts, 1 page, 1,638 views

Avatar
#1 • • mekaanikko Guest
juhannustanssit2.gif

http://www.nutempo.com/mekaanikko_juhannustanssit2.mp3

Yleisön toistuvien pyyntöjen vuoksi sekä lähestyvän keskikesän juhlan kunniaksi on levylasse "Mekaanikko" taas koonnut kokoelman kotimaisen tanssimusiikin helmiä sikermäksi juhannuksen levytansseihin. Jälleen kerran korostuu soittajan arvostus Olavi Oskari Virran tuotantoa kohtaan, tuolta kenties päättyneen vuosisadan lahjakkaimmalta laulajalta kuullaan peräti kymmenen tulkintaa.

Totuttuun tapaan liikkeelle lähdetään nopeammilla kappaleilla, humppaa, mamboa y.m. ja loppua kohden liikutaan m.m. tangon tunnelmallisiin sävyihin. Kappeleiden välissä on lyhyt tauko. Vaihtelevan kuntoisten äänitteiden erilaiset häiriöäänet kuten rahina saattavat paikoin kuulua nauhoituksessa.

Taas kerran kokoelma on jakelussa vain vähän aikaa: juhannuksen jälkeen se poistetaan verkosta, joten halukkaiden kuulijoiden on syytä toimia ripeästi.

Sikermän kappaleet:

1. Tapio Rautavaara: Juokse sinä humma
2. Laila Kinnunen: Soittajapoika
3. Humppa-Veikot: Aropaimen
4. Olavi Virta: Eva
5. Olavi Virta: Johnny, mua muistathan
6. Olavi Virta: Rööperin Raija
7. Laila Kinnunen: Lazzarella
8. Olavi Virta: Mambo Italiano
9. Annikki Tähti: Kuningaskobra
10. Olavi Virta: La Cumparsita
11. Taisto Tammi: Eron hetki on kaunis
12. Olavi Virta: Metsäkukkia
13. Olavi Virta: Yölintu
14. Olavi Virta: Ensimmäisenä iltana
15. Metro-Tytöt: Kylmät huulet
16. Olavi Virta: Hopeinen kuu
17. Olavi Virta: Punaiset lehdet
18. Tapio Rautavaara: Menen enkä meinaa
19. Hiski Salomaa: Lännen lokari

Juhannustanssit 1: http://www.pltnm.org/phpbb/viewtopic.php?t=20108

Tulostettavat kannet Juhannustanssit ja Juhannustanssit 2 -kokoelmiin PDF-muodossa: http://www.nutempo.com/juhannustanssit_kannet.pdf
Avatar
#2 • • Hansu Guest
Loistava kansi tässäkin - sä osaat :cool:

Musiikkikin on just sitä mitä usein fiilistelen. Olavi Virtaa - vaikka niin loistelias onkin - olis ehkä voinut olla hieman vähemmänkin, mutta toisaalta Mambo Italiano on niin täydellinen kesäbiisi että menköön. Laila Kinnusen Soittajapoika on kyllä aina yhtä riemukas ja Lazzarella kaikessa kuluneisuudessaankin paras kaikista (äänestin sitä muuten YLEn Vuosisadan iskelmä -kisassa). Metro-Tytöt oli kiva ylläri myös. Muuten, juhannusteemaan olis sopinut erinomaisen hyvin myös mm. Mats Olinin Jag tror på sommaren, suomeks jotakin Taas on aika auringon tms. ja Ankin Ne kesäyöt. Jälkimmäinen kyllä ehkä poikkeaa liiaksi iskelmä-linjasta.

Kiitoksia tästä kattauksesta!
Avatar
#3 • • burdock Guest
Hienoa. Tätä tulin etsimään - tämän löysin - tämän latasin - tämän siirrän iPodiin ja meren äärelle mökkimankkaan. viimekertainen sikermä ilahdutti juhannusta ja luulenpa että tämäkin. kiitos :)
Avatar
#4 • • herra tassu Guest
tääo mahtava!! :1star: :1star: :1star: :1star: :1star:
Avatar
#5 • • sauce Guest
Hyvä pöhinä.