M: nätti SPL Dynamicsin subi+vahvari+boxi-setti autoon...

1 post, 1 page, 923 views

Avatar
#1 • • paanos Guest
Kopioin tämän ilmoituksen suoraan huuto.netistä, kun kukaan ei tehnyt huutoja kohteestani:

mainff4.jpg

Mainittakoon nyt heti alkuun, että itse en tiedä näistä autohifi-asioista tuon taivaalllista. Nyt olisi kaupan äärimmäisen siisti, laadukas ja hyvin pidetty
vahvari+subi+boxi-paketti. Olen pitänyt niistä todella hyvää huolta, ja kaikki toimivat täydellisesti eikä niissä koskaan mitään vikaa ole ollutkaan.
Itselläni pahin innostus autohifiä kohtaan tuntuu laantuneen, joten päätin luopua näistä.

Laitteet saavuttavat ensi kesänä kolmen vuoden iän, joista kaksi vuotta ne olivat kiinni vm 2000 Fiat Puntossani. Viime kesänä vaihdoin auton, enkä siihen kyseisiä laitteita enää asentanut, joten viimeisen vuoden ajan ne ovat olleet täysin käyttämättöminä.

Kaikki asennukset teki asiantunteva kaverini, joka tekee tämänkaltaisia asennustöitä töikseen. Hän on myös itse rakentanut boxin. Hän myös irrotti laitteet Puntostani ja otti johdot yms. minulle talteen, jotka saat mukaan.

++++++++++

Asiaan:

Vahvistin on mallia SPL-DYNAMICS S-4005.
http://www.spldynamics.fi/oldmodels/oldamps/s-4005-e.htm

Siinä ei ole yhtään naarmuja ja muutenkin täysin priimakunnossa.


12-tuumainen Subi on mallia SPL-DYNAMICS V-12S.
http://www.spldynamics.fi/oldmodels/oldsubs/v10s&v12s-e.htm

Elementissäkään ei ole yhtään naarmuja ja muutenkin äärimmäisen siisti.


Asiantuntijan rakentama ja kauttaaltaan tummanharmaalla vuoratun boxin mitat ovat KORK 33cm, LEV 51cm, SYV 29cm. Litratilavuutta en tiedä. Boxi on priimakunnossa ja todella jykevä. Itselläni oli vahvistin ruuvattu boxin kattoon.


Elementtiä suojaa DLS:n muovinen kaiutinritilä.
http://www.audiohellman.fi/sivut/dls-tuotteet/dls-tarvikkeet/dls-tarvikkeet-kaiutinritila-muovi.html


Mukaan lisäksi muovikassillinen johtoja ja tarvikkeita, jotka irrotussessiossa otettiin talteen, eli toivottavasti varmastikin kaikki tarpeellinen sulakkeineen virtakaapeleineen päivineen.

++++++++++


Eli kyseessä on kyllä äärimmäisen hieno, laadukas ja priimakuntoinen setti, josta olisi kiire päästä eroon. Ja mielelläni myisin kaikki kerralla pois, joten ainakaan heti en viitsi myydä tavaroita erikseen. Nouto Turusta.

Laittakaa vaikka sähköpostiosoitteitanne tulemaan, niin postitan teille mielelläni zip-paketin (4.3mb), jolla olisi hyviä kuvia kohteesta.

Hinta ois 300 euroa koko setille.

Pistäkää mieluiten mailia:
rolfx [at] turkulainen.com