TIEDOTE 30.3.2007 - Kevät tuo uuden ilmeen Rose Gardeniin!

1 post, 1 page, 373 views

Avatar
#1 • • Jaako Guest
Kevään alkajaisiksi ilmoitan ylpeänä Club Rose Gardenin kevään tuomista muutoksista. Aloitetaanpa äänentoistosta ja valoista: molemmat uusimme täysin ja vakuutan uudella tekniikalla toteutettujen ratkaisuijen saavan ihosi kananlihalle ja punttisi tutisemaan. Rosen sisustusilme saa auringon kunniaksi myös Botox ruiskeen. Värimaailmaa uusimme positiivisempaan ja kevyempään suuntaan, ja näin ollen klubista tulee valoisampi. Tulemme sisustuksessa erityisesti panostamaan sisäänkäyntiin, jonka "haippaaminen" on kuitenkin turhaa. Se on nähtävä omin silmin sen valmistuessa tulevien viikkojen aikana.

Tälläkin hetkelle jaossa oleva Rosen lehti pysyy markkinointimme aallonharjalla uuden sisältönsä turvin, joka tukee luonnollisesti kuukauden klubi tarjontaamme. Tästä eteenpäin Rose Garden -lehti tarjoaa sinulle kivaa kahvilaluettavaa mm. tulevista tapahtumista, Dj'stä ja musiikista yleisesti, unohtamatta muotia, kulttuuri-ilmiöitä, kirjoitelmia ja sarjakuvia.

Musiikkilinjauksen suhteen teimme myös pieniä muutoksia. Lauantai-illan loistavan, The Box-klubin tilalle loimme uuden Helsingin "UG" klubien timantin, Cuben, joka jatkaa Dj Lil' Tonyn jalanjälkiä kunnioittaen, Minimal Technon, Deep Housen ja Elektronisen tanssimusiikin ylä-aaltoa. Sukulaissieluksi Cuben rinnalle lanseerataan Trap, toinen uusi ja piristävä klubi Helsingin konemusiikki "sceneen". Muita uuden Rose Gardenin iltoja ovat mm. L.A.O.S-kollektiivin Drum'n'Bass-klubi Standard, Soulfull House-klubi Cielu ja kaupungin Eklektisin tanssi-ilta Whatnot!!!!

Lisää tietoa klubeista ja kaikesta muustakin tarjoilee toistaiseksi Rose Garden-lehti.

Haluan siis toivottaa sinut sydämellisesti tervetulleeksi Club Rose Gardeniin, "C u when u get there"!


Kunnioittaen,

Jaako Hurme
tiedottaja
Club Rose Garden