Dj Tekla & dj Fizz - Jontun 30v -synttärit

1 post, 1 page, 570 views

Avatar
#1 • • tekla Guest
http://tekla.1g.fi/dj_tekla_&_dj_fizz_at_jonttu_30v.mp3

Nyt se tuli sitten tehtyä, nimittäin ensimmäinen dj-livekeikka sitten yli viiteen vuoteen yhdessä dj Fizzin kanssa. Paikkana Bobby S:n synttäribileet 17.2 Helsingin energian alueella. Vanhaa UG-tunnelmaa stroboineen ja savukoneineen, Just The Way I Like It.

Valitettavasti setti ei ole ihan alusta ja lopustakin on jäänyt uupumaan monia helmiä. Kyllä tällä kuitenkin tunnelmaan jo pääsee. Kiitokset, Zomppi, että sait näinkin hyvin tämän harvinaislaatuisen hetken tallennettua. Oma pieni mieleni ei tullut ajatelleeksikaan, että setit voisi nauhoittaa.

Ekat 51 minsaa ovat omaa settiäni ja loppuosa dj Fizz. Sinänsä sillä ei ole mitään väliä, milloin dj vaihtuu. Suurin osa levyistä kun on yhteisiä ja musamakukin 97.6% sama. Jos meidän tiemme joskus erkanisivat syntyisikin verinen taistelu levyjen herruudesta. Parasta siis pysyä väleissä. Yleensä ihmiset pysyvät yhdessä lasten takia, meidän täytyy pysyä yhdessä levyjen takia :scared:

Pienenä vinkkinä voi sanoa, että siinä vaiheessa, kun vaihdot alkaa vähän enemmän laukkaamaan, ja meininki menee kovin veuhkuisaksi, niin dj on vaihtunut (hah haa, näin aiheutetaan perhekonflikti). Nyt taas muistin mitä eroa on hyvällä ja huonolla mikserillä, ja valitettavasti paikan mikseri edusti jälkimmäistä. Tämä siis selittää ajoittain vaihdoissa ilmenevän groovin meiningin, muutenhan ei siis luonnollisestikaan laukkaisi, ainakaan minulla...

Nyt kun pääsin taas hyvien bileiden makuun, ei todellakaan enää riitä perseen pyörittely jossain Rose Gardenissa. VAADIN OIKEITA BILEITÄ!!! Muistan muuten vieläkin kirkkaasti, kun menin pienoisen biletauon jälkeen ekaa kertaa Rose Gardeniin. Kyllä riitti ihmettelemistä. Tyttöset valtasivat tanssilattian levittäen käsilaukut keskelle ja joraillen siinä sitten sievästi ringissä laukkujensa ympärillä drinkkilasit kädessä. ?!!. Aikani ihmettelin ja protestoin, sitten pikkku hiljaa alistuin, että tämä on siis sitä nykypäivää.

Mutta eihän näin tarvitse olla. Kunnon bilettäjät, nouskaamme barrikaadeille ja häätäkäämme käsilaukkujengit vaikka Ruotsin laivalle! Kyllä tanssilattia on tarkoitettu ihan vain tanssimiseen, ei drinksujen juomiseen ja esiintymiseen. Lukuisat ovat ne juomat, jotka olen päälleni nykyään bileissä saanut. Jos ne ei ole nämä barbiegirlit, niin joku känninen urpoäijä heiluu tuopin kanssa ja yleensä vielä rööki kädessä. Että semmosta.

Mihin ovat, muuten, jääneet Happohyökkäys-bileet? Olen acidin puutteessa. Vasta jossain Happohyökkäys-bileissä tajusin ylipäätään, että Rosessa on strobo. Sitä kun ei siellä liiemmin käytellä.

Kiitokset vielä Joonakselle pippaloista ja Ilmari -rakkaalle valojen hoidosta (pusi pusi). Stroboa ja savua, eikä mitään hilavitkuttimia, You Know The Game. Aamulla oli ääni käheä kaikesta savusta ja huutamisesta ja korvat vinkuivat.

Hullun touhua.

Fizzin kommentit:
Upeaa päästä soittamaan pitkästä aikaa, etenkin kun oli tanssilattia täynnä innostunutta porukkaa ja erinomainen valomies, Ilmari! Tuli kova hiki ja vesijano soittaessa kun veuhdoin niin tohkeissani levarien takana. Pieni laukkaaminen on tietenkin tarkoin suunniteltu juttu, sillä se luo elävän tunnelman... Harmi, että nauha loppui. Lopusta jäi 7 kovaa levyä uupumaan.