Miten toimia New Yorkin clubeissa?

16 posts, 1 page, 5,027 views

Avatar
#1 • • in.na Guest
Ollaan menossa toukokuussa nyciin ja tarkoitus olisi jonain iltana mennä myös yöelämää katsastamaan. Haluaisimme mennä jollekkin kuumalle trendiclubille jolla käy myös julkkiksia, esim Tenjune. Käsittääkseni kuumimpiin clubeihin ei ole asiaa jollei kuulu vieraslistalle tai ole varannut pöytää.

Kysymys kuuluukin, miten olette varanneet pöydän? Voinko vaan meilata ko. clubin yhteyshenkilölle ja ja ilmoittaa, että "varaan pöydän niin ja niin monelle silloin ja silloin"? Vai onko olemassa jokin protokolla mitä kuuluu pöytää varatessa noudattaa?

Ollaanko sitten vieraslistalla (en siis tarkoita nyt kutsuvieraslistaa) kun on pöytä varattuna?

Entäs sisäänpääsy, kuuluuko meidän seistä jonossa odottamassa kunnes ovimies kysyy onko meillä pöytävaraus vai kuuluuko meidän itse hakeutua ovimiehelle kertomaan, että meillä on pöytä? Olemme kuulleet trendiclubien ovimiehistä niin paljon pahaa, etten tiedä voiko niille puhua vai ei.

Tipit, milloin niitä jätetään clubilla, joka drinksun jälkeen vai? Vai maksetaanko siellä kaikki drinksut vasta illan päätteeksi?
Avatar
#2 • • pie Guest
siis vittu jos tällasia tarvii miettiä edes niin tarviiko sinne trendiperseklubeille yrittää ahteriaan väkisin viedä
Avatar
#3 • • anton Guest
Bon Voyage!
Avatar
#4 • • Fusione Guest

siis vittu jos tällasia tarvii miettiä edes niin tarviiko sinne trendiperseklubeille yrittää ahteriaan väkisin viedä



Bon Voyage!



Jos teillä ei ole mitään sanottavaa täytyykö se sanoa täällä? Varmasti muitakin kiinnostaa yökerhot isoissa kaupungeissa.
Avatar
#5 • • zAo Guest
International ->
Avatar
#6 • • in.na Guest
Olen minä saanut ihan fiksujakin vastauksia, eräällä toisella foorumilla tosin. Siellä ei vastaajat pitäneetkään itseään ammattilaisina joita rasittaa / ärsyttää alkeiden kertaaminen :winkwink:

Noh, esim sellaisen uuden tiedon sain, että juu pöytävaraus kannattaa tehdä (minkä jo itse arvasimmekin), mutta että pöytävarauksen teko edellyttää myös pullon tilaamista valmiiksi pöytään odottamaan, esim shamppanjapullon. Tämä oli aika olennainen tieto, ettei muutoin ala kinaamaan varausta tehdessä, että en mä nyt vielä mitään pulloa tilaa, pöydän vaan varaan...

Että kyllä sitä aina uutta oppii kun vaan kehtaa kysyä. Kaikilla vaan ei ole "tyhmien kysymysten" tekoon riittävän hyvä itsetunto :hah:
Avatar
#7 • • :t:c: : : Guest
joillekin klubeille voi ostaa myos sellaisen ns. vip lipun, joka tietty on kalliimpi mut sisaltaa sit oman vip alueen ja kaikkee muuta kivaa. Naa omat poydat on sit viela ton paalle ja on reilustikin taas kalliimpia. Eli kandee tsegaa eka et onko noita vippilippuja kaupan.

Monille klubeille paasee kans kunhan menee vaan tarpeeks aikaisin. Ekat pari timmaa voi menna sit seinia morjestellessa, mut eipahan tarvii tapella sisaanpaasyn kaa.

isommissa kaupungeissa (esim NY), voidaan ovelta kaannyttaa vaikka olis poytavaraukset juomapulloineen. kandee siis panostaa siihen ulkonakoon, ne on harvinaisen turhamaista sakkia.
Avatar
#8 • • anton Guest

siis vittu jos tällasia tarvii miettiä edes niin tarviiko sinne trendiperseklubeille yrittää ahteriaan väkisin viedä



Bon Voyage!



Jos teillä ei ole mitään sanottavaa täytyykö se sanoa täällä? Varmasti muitakin kiinnostaa yökerhot isoissa kaupungeissa.



Target missed. Tarkoitus ei ollut kommentoida topiccia, vaan pien kapeahkoa postausta. Sry jos näyti siltä.. Piis!
Avatar
#9 • • in.na Guest
Kiitti :t:c: : :, toi ulkonäköhomma oli kanssa toinen mitä vähän epäiltiinkin. Meille on tullut sellainen käsitys, että ei siellä ovilla ainakaan mikään reilu tai oikeudenmukainen käytäntö ole, ja mietittiinkin, että ei muutakuin Victoria/Paris/Lindsay-looka-a-likena liikenteeseen, ja riittävän aikaisin jonoon, se taitaa olla varmin keino päästä bilettämään. Vaikka sitten pari ekaa tuntia seiniä morjenstellen :happyroll:
Avatar
#10 • • salaisinko Guest
Argh, kuulostaa kyl turhan valikoivalta meiningiltä toi NYC:ssä klubbailu. Ellet ole siis suoraan muotista valettu pukeutumisellasi/ulkonäöltäsi et pääse sisään - tai tuon kuvan tuosta ainakin saa. Mites nykin erilaiset vaihtoehtoklubit, vai onko sellaisia tunnetuimpia edes?
Avatar
#11 • • :t:c: : : Guest
Nii joo tuli yks vanha hyva lappa mieleen... Twilon ovelta on jopa oltu kaannyttamassa vaik olis ollu tulos soittaan ja se on jo aika paljon se :D


inna, olkaat hyva vaan ja onnea reissuun :) mulle sit lookalikekuvia postissa! x)
Avatar
#12 • • in.na Guest
Salaisinko, nykissä clubbailu on ERITTÄIN valikoivaa, niin valikoivaa että ällöttää. Mutta me halutaan kokea se silti, tai ehkä juuri siksi. Miten Suomi-tyttöjen käy, se nähdään toukokuussa -07.

:t:c: : :, Onnea tarvitaan ja mulla on blogi kuvablogi.comissa. Tuun satavarmaan kertomaan sulle kun olen siirtänyt lomakuvamme (look-a-like-kuvineen päivineen) sinne, niin näet meidän sekoilut, klubeilla tai niiden ulkopuolella.
:excellent:
Avatar
#13 • • salaisinko Guest
in.na, kyl toi tosiaan kuulostaa melkoiselta nihkeilyltä. onneksi ei täällä ole mitään ongelmaa tuon suhteen ja pääsee hyviin bileisiin ilman sen kummempaa pänttäämistä, kunhan vain on oma itsensä :).

joka tapauksessa toi nyki kuulostaa tsekauttamisen arvoiselta paikalta ja voi olla et nihkeilyistä huolimatta joutuu sujahtaa yöelämään siellä. katsotaan, katsotaan.
Avatar
#14 • • X-pertti Guest
No ei se nyt kyllä mitään äärimmäistä nihkeilyä ole... Varsinkaan jos houseklubeille menee. Oon käyny Twilossa (rip), Tunnelissa (rip), Centro Flyssä (rip) Solissa, Lovessa, Aptissa ja Cielossa ja kaikkiin pääsi ihan peruslenkkareissa ja t-paidassa. Tietysti jos haluaa mennä johonkin pintaliitomestoihin niin siellä voi olla tarkempaa.

infoa clubeista löytyy esim www.clubplanet.com
Avatar
#15 • • X-pertti Guest
Lisätään vielä, että Club Cielo on ehdottomasti käymisen arvoinen mesta. Äänestetty useassa eri mediassa New Yorkin parhaaksi klubiksi. Pieni, mutta käsittämättömän tyylikäs mesta uskomattomalla äänentoistolla. Kovia iltoja on ainakin joka maanantainen Francois K:n Deep Space ja keskiviikkoisin Louie Vegan ja Kevin Hedgen Roots. Ainakin maanataina kannattaa mennä viimeistään yhdentoista aikaan sillä mesta menee varmasti täyteen.

Tässä Cielon Deep Space illan ovipolitiikasta:
"Door Policy: Our door policy is non-discriminatory, and we welcome everyone to Deep Space.
There is no dress code or anyone at the door to judge your fashion quota before deciding to let you in.
We have our own door staff to greet you. The security staff reserves the right to search anyone for weapons or any other items they may be carrying into the club and deny admission to anyone who refuses such search." http://www.deepspacenyc.com/index.php
http://www.cieloclub.com/
Avatar
#16 • • Rich Guest
Joo Cielo kannattaa kyllä käydä tsekkamassa. Mukavan kokoinen ja todella hieno mesta, jossa mukava fiilis ja äärimmäisen hyvä musa. Ite olin fiilistelemässä Deepspacessa FK:ta ja Rootsissa Louie Vegaa ja Kevin Hedgeä.
Sattu tossa Roots illassa sellanen hauska juttu. Paikalliset "viinatukkukeisarit" oli katsastamassa paikkaa, ja niillä oli tietenkin pöytä täynnä viinaa ja blandiksia.
Yks porukan muiduista tuli yllättäen kysymään et kelpaiskos tequila shotit. No mikäs siinä, ja sit ne pyysikin liittymään seuraan. Ei menny kauaa kun porukalle tuli väsy silmään, ja ne sano tarjoilijoille et jatkakaa tarjoilua sekä pyysi meitä nauttimaan pöydän antimista. Ei ollu hassumpaa fiilistellä Cielossa muutaman metrin päästä Louie Vegaa pöytä täynnä viinaa :) Tuliko oltua humalassa? :)

Takaisin asiaan. Shelter oli itselle kaikkein kovin klubi kokemus, vaikka oli kyllä odotuksetkin korkealla. PA ja Timmy Regisford jytää! Tää ei kyllä paikkana "glamouria" hakevalle sovi. Paino vahvasti äänentoistossa ja HOUSE musiikissa. Todella hieno oli myös se päräyttävä breikki piiri, joka jaksoi pyöriä aamuun asti. Ilmapiiri on jotain ihan muuta kuin täällä koto Suomessa. Jengiä melkein vauvasta vaariin. Kaikki on tanssimassa ja fiilistelemässä musaa. Muulla ei oo väliä. Ihan sama mitä on päällä tai mistä on kotoisin. Välillä mennää ottaa torkut skoben salin reunalle ja sit taas jatketaan juhlimista.

Näissä mestoissa ei sinänsä tarvitse sisäänpääsystä stressata. Shelterissä toki aika tiukka ruumiintarkastus kameroiden varalta.

Parissa "perus" mestassakin tui käytyä, mutta niissä ei kyllä ollut erikoisen kivaa.