Open Audio - Bigger Than Jesus @ Den Kungliga Klubben

3 posts, 1 page, 820 views

Avatar
#1 • • Open Audio Guest
Open Audio - Bigger Than Jesus

Illan käynnistäjänä toimii jokapaikan höylä Mio. Pieni nimi, suuri tekijä. On syyllinen lukuisan klubin syntyyn ja toiminut Hämeenlinnan suurena konemusiikin nostajana. Hänen sielukas ja musiikkiin eläytyvä soittotyyli tempaa mukaansa ehdottomasti jokaisen!

Toisena hypähtää puikkoihin herra nimeltään Looney. Hän kuuluupi mm sellaisiin klubeihin kuin Theta ja Urbane. Tämä konkari on pyöritellyt levyjä jo ennen Y2K bugin syntyä, mutta silti levy pyörii lautasella yhtä nopeasti kuin lahtelainen ehtii pilata tunnelman.

Ja jotta soittoaikataulu menisi mahdollisimman hankalaksi ymmärtää niin laitetaankin ensin Mio soittamaan ensimmäisen tunnin, jonka jälkeen Mio ja Looney soittavat yhdessä 1,5h selkä selkää vasten ja sitten vielä lopuksi Looney soittaa tunnin yksin *pepsodent* Ketkä ei ymmärtäny sanoo HEP!

Illan päättää omaa siamilaista kissaakin ketterämpi (vähemmän karvaisempi kylläkin), *jeesus*takin taitavampi (muttei puutöissä kuitenkaan) ja pohjantähteäkin kirkkaampi (Warning: protect your eyes) Ambrosialainen ja Sunriseläinen pyörittelijä Zwek. Hän tuleepi sekoittelemaan meille mitä maistuvamman koktailin Electrosta, progesta ja Trancesta.

22.00-23.00 Mio
23.00-00.30 Mio b2b Looney
00.30-01.30 Looney
01.30-03.30 Zwek


lehtimainos_w440px.jpg


Venue: Den Kungliga Klubben, Mannerheimintie 6 A 3.krs/Floor, Helsinki
Link: http://denkungliga.com/
Date: Thursday 15th of February
Time: 22.00 - 04.00
Cost: 5e
Age Limit: 20yrs


Open Audio
Open for everyone...
Avatar
#2 • • Tapi T Guest
*plur* *ökkö*
Avatar
#3 • • OCS Guest
*pepsodent* miksei klubbarin hymiöt toimi mitähäh?! :(