2 matkaa Casio MT-46:sen saloihin [humppa&experimental]

4 posts, 1 page, 1,215 views

Avatar
#2 • • Roz Guest
Onko toi rumpuosasto myös Casiosta, kun on kuitenkin noinkin tuhti? Eipä näissä soundinäytteissä juuri muuta vikaa ole, muuta kuin että on jo yksi Aavikko ja se taitaa riittää ;)
Avatar
#3 • • H_Lecter Guest
Experimental oli aika heikko, mutta Humpassa oli potentiaalia. Sekin tosin liian kliininen. Parempi jos olis enemmän venäläisempää henkeä ja hapankaalia sävelissä. Nyt tää muistuttaa lappalaisten kullankaivajien iltamenoja leirinuotion äärellä. Vähän rosoisuutta lisää, naarmuiselta levyltä gramofonista soitettuna!
Avatar
#4 • • Superflyer Guest
Täytyy kyl sanoa, että Zeraf rupee olee ainakin meikäläisen suosikkiartisti tääl Plattarissa :-) Tykkäsin tosi paljon molemmista ja taas jälleen sävellys on erittäin selkeä ja hyvä (mitä harvoin kuulee muiden demobiisien tekijöillä). Tietty tulee vähän Aavikko mieleen kun tehään homma tälläi lofisti, mutta mun mielestä sulla on tommosta omaa ja erittäin musikaalista näkemystä oikeastaan kaikessa mitä teet joten biisit eivät tunnu kopioilta.

Sanoisin melkeenpä, että sisällytä nämä kaksi näytettä samaan biisiin (humppa olisi pääteema ja tuo toinen B-osio) ja tuota vaikka rummut jollain eri laitteella ja melodioita sitten tästä ja ehkä joistain muista laitteista. Basso voisi taas jälleen olla vaikka tuon Vibraziones biisin tapainen. Hivenen tosiaan voisi olla kompuraa ja jotain jykevyyttä soundeissa vaikka toimiihan tuommoinen puristinen Casio-soundikin kyllä.

Jatka samaan malliin ja julkaise vaikka joku pieni EP tämmöistä melodillista Vibraziones Humppa Experimentalia niin ainakin minä ostan!