Bass & Beer Party w/ Dj Resound - Club Apple, Tampere

3 posts, 1 page, 870 views

Avatar
#1 • • Bob Ryynänen Guest
julkka12-01-06.jpg

Bass & Beer Party - pe 12.1, 22-03 - Club Apple, Tampere - 0 euroa

Dj:t:

Resound (Vibez Rec., Warm Communications, etc.)
931 (Tampere)
Squash, Jere P & Bob Ryynänen (Bass & Beer)

Tällä kertaa Bass & Beer Partyssa ollaan klassisesti drum & bassin ja hip hopin äärellä. Drum & bassia ja junglea tarjoavat pääesiintyjä Resound ja Bass & Beer -residentti Squash. Hip hopista ja räpistä vastaavat 931 ja Bass & Beer -pojat Jere P ja Bob Ryynänen. Tapahtuma tuttuun tapaan ilmainen ja meno tuttuun tapaan mahtava.


Resound (Vibez Rec., Warm Communications, etc.)

Resound eli Ilpo Kärkkäinen on tuottaja/artisti/dj Tampereelta. Lukuisat vuodet musiikin parissa ovat tuoneet hänet tämän päivän drum & bassin eturiviin. Hän on työskennellyt mm. sellaisten legendojen kuin Digitalin ja Blu Mar Tenin kanssa ja hänen tuotantoaan ovat soittaneet mm. dj:t Bailey, Doc Scott, Grooverider ja Pendulum. Hän vetää Bassdrivella - suurimmalla drum & bass -nettiradioasemalla - Resoundsound -showta ja johtaa AUX Media -yhtiötä, jonka asiakkaita ovat mm. Sony ja Heineken. Resoundin tuotoksia on kuultu siis mm. videopeleissä ja tv-produktioissa, eikä hänen luomisvimmallaan tunnu olevan rajoja. Jo yli tusinalla lafkalla julkaisseena Resoundin työtahti ja tuotosten taso tuntuu olevan vain kasvussa, ja vuodesta 2007 taitaa tulla vielä komeampi kuin aikaisemmista. Don't miss the sound of Resound!

www.resoundsound.com


931 (Tampere)

Vanha ja parrakas dj-legenda, jonka mukaan annettiin aikoinaan Tampereen puhelinsuuntanumero! Valittu Pyynikin Vuoden Mieheksi 1998.


www.myspace.com/bassandbeerparty


"Mahtavaa, mahtavaa!"
-OBB 2006
Avatar
#2 • • djsakke Guest
tanne tanaan.
Avatar
#3 • • tumpsi Guest
kyllae