Joulupöytään pitäisi laittaa hirven kulmapaisti, mutten oikein haluaisi sitä ihan kaikkein perinteisintä vaihtoehtoa, eli pinnan kiinni paistamisen jälkeen uuniin porkkanoiden ja sipulin kanssa. Hyvää tulee niinkin, mutta nyt jotain uutta jouolupöytään.
Onko muita ideoita?
Yksi vaihtoehto ennen pinnan kiinni ottamista, laita hirvi marinaadiin.
Tummaa olutta (tosi tumma) ja yrttejä.
Jos omistat "ruiskun" niin voit suolata sen sisältä (ruiskusuolattu) suolaliemellä.
Onnistuu mm. niin, että pistelet piikkimäisellä esineellä lihaan reikiä ja kastelet suolaliemellä sitä.
Jos omistat kiertoilmauunin.
Ota väripintaan
Mausta
Käärikelmuun haluttuun muotoon, mieluiten pötköksi
Uuni 120-130 c
Tarkkaile kypsyyttä lämpömittarilla (mmm.. 53 c sisälämpö medium riippuu lihan koosta)
Jotain tämmöstä, heräsin juuri joten voi olla hieman vaikeita temppuja peruskokille. :D