Etsitään ennakkoluulotonta muusikkoa

3 posts, 1 page, 1,003 views

Avatar
#1 • • Lukito Guest
Meitä on kaksi rock muusikkoa, laulaja/kitaristi ja rumpali. Maailmaa on kierretty ja duunia tehty paljon vaikka ikää ei ole vielä mittarissa kauheasti. Elämäntilanteen/inspiraationpuutteen takia bändimme toinen kitarasankari ja basisti lähtivät lätkimään/potkittiin pois ja nyt sen sijaan että koittaisimme kaivaa samalta pohjalta ponnistavat kaverit kehiin ajattelimme kokeilla kepillä jäätä ja tsekata löytyisikö täältä sopivaa ihmistä kehiin.

Tarkoitus on vetää yhdistää meidän rock-osaamisemme (eli siis emo-pop-rock-metal-punk-etc.) sinun rytmi/konemusiikki-taitoihisi (drum&bass-nykyRnB-jungle-tekno-etc.) ja tehdä musiikkia joka ei olisi sitä iänikuista rock puuroa ja/tai puhdasta konekansan jumpsua.

Hyviä laulu- ja instrumenttimelodioita mielenkiintoisilla soundeilla, rytinäkitaraa, arpeggiosynalooppeja, stemmalauluja, konerytmejä, ihmisrytmejä, filtteridivebombeja, raskasta rockia, modernia tanssimusiikkia ja hittikertsejä nyt vaikka nopeasti listattuna. Ei kuitenkaan mitään Rammsteinia tai industrialia kiitox.

Totta hemmetissä se muoto ja musiikki ja mahdollisuudet löytyvät vasta soittamalla/jamittamalla/kokeilemalla. Eli rohkeasti vain yhteyttä kehiin jos homma tuntuu edes jotenkin mielenkiintoiselta. Tärkeää on että diggailisit livenä esiintymisestä (jos ja kun projekti saadaan toimimaan meillä on kontaktit että keikkaa pääsee soittamaan sydämensä kyllyydestä Suomessa ja muualla). Tottakai tyylikäs ulkomuoto on näinä ulkonäkökeskeisinä MTV aikoina bonusta, mutta tärkeämpiä ovat asenne, karisma ja luovuus.

Meillä on treenikämppä Helsingissä ja tottakai elämää helpottaa jos bunkkailet samoissa maisemissa. Toisaalta välimatka on vain hidaste.

Maili tavoittaa: luke@POISTATÄMÄwelho.com
Avatar
#2 • • JAYeL Guest
Suosittelen artistia nimeltä digital beat!
Avatar
#3 • • Lukito Guest
Kiitos vinkistä pitää zoomata mitä miekkonen on syönyt, ainakin tässä ekassa löytämässäni biisissä on hyvää natinaa.