M/V: Boksi levareille ja mikserille

1 post, 1 page, 504 views

Avatar
#1 • • jusam Guest
auki.jpg
Tässä laatikossa dj-setuppi kulkee aina rynnäkkövalmiudessa. Bilepaikalla vain töpseli seinään ja piuha vahvariin! Eikä pikku tärinät eikä roiskeet haittaa matkalla.

Battle-asennossa levareitten välissä on maksimissaan melkein 21 senttiä tilaa. Oon laittanu väliseinät ja pehmusteet niin, että 16 senttiä levee Gemini UMX-5 ja Teknarit sopii boksiin just eikä melkeen. Käsittääkseni esimerkiksi Vestaxin PMC-06:nen on saman levyinen.
aukikeskiosa.jpg

Levareitten ja mikserin lisäksi tilaa on haaroitusjatkojohdolle, mikserin muuntajalle ja pikusälälle kuten varaneuloille ja harjoille ym. Väliseiniä siirtämällä levarit mahtuu laatikkoon myös normiasentoon, jolloin niiden eteen jää leveä tila mikserille.
aukitakaa.jpg

Laatikko on Transitcasen kotimaista laatutyötä, pirun kestävä ja hyvässä kunnossa. Naarmuja ym. käytön jälkiä on sen verran, että dj:n uskottavuus nousee seuraavalle levelille.

Vaihdetaan tämän tyylisiin yhen levarin laatikoihin:
151869.jpg
Maksan väliä jos tarjoat kahta hyvää laatikkoa. Jos tarjoat vain yhtä laatikkoa niin sä maksat väliä. Voin myös myydä suoraan jos teet riittävän tarjouksen.

Laatikko on Tampereella. Yhteydenotot sähköpostiin: [email protected]

Vielä muutama kuva:
aukinurkka.jpg
kiinni.jpg
kiinnisivu.jpg