Aki A. - The Morning Star (Progressive, Trance)

3 posts, 1 page, 631 views

Avatar
#1 • • Kosmonaut Guest
the_morning_star.jpg

Loppuvuotena tuntui löytyvän todella paljon hyviä biisejä, joten tässä miksauksessa ei juurikaan vanhoja muistella. Deepimmät raidat loistavat myös poissaolollaan, sillä tarkoituksena oli tehdä suht tiivis ja energinen paketti. Alku ja loppu ovat melko sokerisia, ja kaikenlainen kommentti rakenteesta, tekniikasta, biiseistä yms. ois todella kivaa :)

01 Nickelson feat. Aromabar: Winterpeagant [Captivate]
02 Falkon & Nebula: So Lost (Under Sun Mix) [Big Star]
03 Promonova: Dancer In The Dark [Snoochi Poochi]
04 MK Ultra Project: Gamma Radio (16 Bit Lolitas Mix)


78:24 min
160 kbps vbr MP3, 90.7 mb

Lataa
Cue
Avatar
#2 • • poet Guest
beautifully fuckin' illustrated! :D
Avatar
#3 • • OCS Guest
Pitkästä aikaa setti mitä on useammankin kerran kuunnella kuin 1-2 kertaa. Biisivalinnat on osunut kyllä kohdilleen. Tekniikasta ei ole mitään negatiivista sanottavaa. Vaihdot menee varsin pehmeästi.

"Winterpeagant " ja "So lost". Heti alkuun pari kaunista voksu-raitaa. "Dancer in the dark" jatkaa samoilla linjoilla. "Gamma radio" ihan ok, mukavaa fiilistelyä. "Inner sense" alkaa jo paukuttamaan vähän tykimmällä basslinellä. Starecase remixannut taas tyylillä. "East" jatkaa fiilistely-linjaa ja tuo mukavaa vaihtelua vaikkei kovasti eroakaan tähän astisista biiseistä. "The morning star" vie settiä taas eteenpäin. Hyvät melodiat. "Daylight":in breikit tuo hyvin vaihtelua. "Psionic" tuo jo enemmän vauhtia ja nostalagista fiilistä. "Back on track" alkaa jo olemaan hyvässä vauhdissa, kun loppu häämöttää. "Brambledog" on muuten ihan jees, mutta huuliharppu ei kyllä putoa meikäläiselle :D "Defiant" on jo vähän nostattavmpaa tavaraa. "Out of nowhere" kiksuttelee jo vähän. Lopetusbiisi "Shadow" on kieltämättä aika kaunista fiilistelyä. Sopii kyllä kotona kuunteluun, mutta tanssilattialla aika turn-off ;)

Wanhaa ja uutta saumattomasti yhteensovitettu. Hyvää jälkeä *thumbs up*