KASKO live & SM Dj's ITALO-DISCO PARTY 22.12 PE

43 posts, 3 pages, 4,675 views

Avatar
#1 • • Edited Suome Moroderit Guest
kaskocopy.jpg

P e p e kaivaa rusinoita pullastaan ja J o r d e jauhaa potaskaa tuttuun ja turvalliseen tapaan. Suome Morodereiden lakisääteinen puhelinpalaveri on töpselin seinästä vetämistä vaille valmis. Koko tilikausi päätetään rutkasti miinukselle, se on varma, puhkuu G i o d a t o.

Kuinka näin pääsi käymään. Menestyksekkäät, muhevia voittoja tuottaneet klubi-illat, keikkakyselyjä Novosibirskistä asti ja fanituotteiden myyntijanakin sojottaa kohti kattoa. Juuri kun luulimme olevamme Suomen kovin Dj-tiimi ja isänmaamme ainoa italotoivo. Hesalaiset piti panna polvilleen lipomaan varpaitamme ja Saksanmaakin piti ottaa pikku hiljaa herran haltuun. Jäämmekö nuolemaan omia nännejämme.

Myös kansallisomaisuutemme on vaarassa. Jouduimme jo hätäpäissään, tai päissään ainakin, täyttämään kassavajettamme myymällä viimeisen n-kirjaimen nimestämme eniten tarjoavalle. Eräs kilpaileva ryhmittymä yrittää näin päästä käsiksi koko nimeen ja sen tuomiin omistusoikeuksiin. Vertaisin jo pelkän nimen menettämistä Mietaan kerran ajettujen parranhaivenien tai Virenin kultatossujen pohjallisten katoamiseen kansallisesta aarrearkustamme. Lätsä-Pekan lätsä on toki arvokkaampi.

Nyt oli hyvät neuvot tarpeen, kun vielä Jorde ilmoitti että ilman puuttuvaa n-kirjainta hän haistattaa pitkät paskat koko joulunalusbileille ja viettää mustan joulun Furtissa. -Baabelin tornista näkee kivasti myös Petterin vetämät pukinvaunut hän ilmoitti lopuksi ennenkuin täräytti luurin korvaamme. Giodato ja Pepe olivat äimänkäkenä. Mistä repisimme tuuraajan tällä kertaa. Kaikki Dj-ystävämme olivat jo kaikonneet ylimielisen käytöksemme johdosta. Nopea aivoriihi ja vihoviimeisenä keinona olimme pakotettuja ottamaan käyttöön: Pidä vihollinen lähelläsi taktiikan.

Vaihtoehto numero unolla saisimme kontallemme ongelmalapsen Helsingin Kalliosta. Olisiko P e r z z a D e n a r o kutsuttava hätiin. Nimi on enne ja hänen avullaan pääsisimme jälleen vuolemaan kultaa, näin uskomme. Miestä, jota kuitenkaan tuskin tunnemme ja josta olimme kuuulleet hyvinkin ristiriitaista informaatiota. Päiväkohtainen ateisti, itsensäpaljastaja, huumeita karttava mutta hummereita rakastava hevoshullu, parittelevista sarvikuonoista unta näkevä maanikko, sekä mieltään muuttava mielipuoli. Giodato oli kyllä samaan aikaa tämän elvistelijän kanssa keväällä suurissa italojuhlissa Italian Mantovassa, mutta miesten tiet eivät olleet kohdanneet kuin ahdistavassa ilmapiirissä lavastetuissa fanikuvissa erästä lehtiartikkelia varten.

Toisen perivihollisemme muutto pyhään kaupunkiimme teki hänestä eriperiverivihollisen, kun hän vielä sumeilemattomasti rakennutti linnoituksen samalle kukkulalle missä hengellinen temppelimme sijaitsee! Täysi sotatila on edelleen käynnissä, joten aloitimme rauhantunnustelut vain todellisen pakon edessä. Soturin nimi ompi J o r g e H u l i c a n o , mutta tuskin se mitään teille sanoo, vaikka hän ristimänimellään
suunnittelee miekänteriä suurelle ranskalaisella levyvalssaamolle. Tämä tummakutrinen lapin jänkäjoonas on jo kaikenlisäksi ja huipuksi viitannut kintaalla lemmenkutsuumme. Saammeko rauhantunnustelut edistymään vai joudummeko kenties nuolemaan hänen ruskeata reikää ja suomaan hänelle nöyryyttämisen jaloimman helmen onnen.

Koska olemme erittäin epätietoisia ja -toivoisia annamme valttikortit teidän käsiinne hyvät kannattajamme. Kuka on vieraileva Dj, Kumpi vai Kampi ? Anna äänesi ja vaikuta tulevaisuuteemme.

Onneksemme Suomen ensimmäinen aito italodiseakti K a s k o oli sentään ottanut yhteyttä, kaivaten kipeästi jahtaamaansa livedebyyttiään. Moroderit tunnetusti reiluina, sympaattisina ja pyyteettöminä bilejärkkäreinä näyttivät hänelle oitis vihreää valoa, varsinkin kun suuren hirsimökkifirman perijämiljärdööri osasi voitelun jalon taidon ja lupasi saunottaa koko remmin kemujen aattona. Näin ollen saisimme Päiväkodin lauteille saunapuhtaan artistin, kuullen putipuhtaalla savon kielellä viäntäen kiennetyt megaklassikkot livenä. Loppukesällä julkaistussa maksisinglellähän kuultiin originaaleille versioille vertaansa vetävät Cybernetic love ja I am å vocoder. Itse Italian Casco yritti tosin lakaista koko projektin maton alle, mutta kuultuaan suuren kansanliikkeen noususta metsien maassa, Morodereiden nimen ponnahtamisesta esiin sekä Mesakin kirpeät sanat remixaajatutulleen, pisti se lopulta hänet ja levy-yhtiön hiljaiseksi.

Pientä perfektionistin empimistä on kyllä kuulunut Jyskälän suunnasta jo valmiiksi allekirjoitetun sopimuksen kassakaappiin sulkemisen jälkeen. Uusien biisien tyngät eivät ole löytäneet täydellistä muotoaan. Dj-äänestyksen lisäksi muistakaa lähettää hänelle äkäisiä ukaaseja, Morojen on saatava Kasko Homokissapuistoineen ja ensimmäisenä! Tämän muuten lyhyehköksi jääneen tekstin lopussa meiltä muutama ilmainen vinkki uusiksi covereiksi homman vauhdittamiseksi (samalla tämä toimii bonuskilpailunamme)

Valitettavasti bilepaikkakin on katkolla, ja monet juhlijoista myös jos ei tahti muutu. Viimeksi pohjia oli juotu kotona liikaa ja wc-tilat oli vuorattu ulosteilla ja tahnaisilla eritteillä. Baariemäntiä oli puristeltu takamuksista ja heille oltiin tehty erittäin seksuaalisia ehdotuksia. Yhden kuulin itsekkin, vaikka häpeän sen myöntää. Annaks pimperoo, kuulin teinin vingahtavan lonkkua tilatessaan. Hyi ja ah teitä pervo nykynuoriso.

Kaikista vastoinkäymisistä huolimatta, mutta uudesta strategiasta ja Kaskon yhteydenotosta ilahtuneina saimme lopulta lyötyä lukkoon:

Italo Vamma 4 pidetään joulukuun 22. perjantai Club Päiväkodissa.

Soitamme ainoastaan alkuperäistä 80-luvun ITALO-DISCOA ja
EUROBIITTIÄ !!!

Pääsylipun lunastamalla osallistut samalla Suome Morodereiden joulupatakeräykseen. Tule italon ihmeelliseen maailmaan ja anna Moroille valkoinen joulu!



S u O m E M o R o D e R i T Resident Dj's

K A S K O / Homokissapuisto Live!



Päiväkoti 22.12, Kaskenkatu 3, Liput 3e, klo 21-03



vinkkibiisit ja kilpailut kilpailtu.

Vauvojen Jengi - Ilopissi * Baby's Gang - Happy Song
Pee Jellona - Onnellinen lapsuus * P.Lion - Happy Children
Kostaja - Älä itke tänä yönä * Savage -Don't cry tonight
Kari Matala - Nonstoppietsintää * Gary Low - Non Stop Searching
Tommi Karitsa - Nopia elämä * Tommy Kerisch - Speedy Life
Aika - Vatkaaja vatkaa * Time - Shaker shake
Pahat Siniset Pojat - Haluan kuulla sydäntykytyksesi * Bbb - I Wanna..
Laptop - Pelimies * Klapto - Mister Game
Tohtorin Kissa - Tunne vauhdin hurmaa * Doctor's Cat - Feel The Drive
Matka-Mikko - Kui vanha sie oot? * Miko Mission - How Old Are You?
Maski - Arvoisa herra * Maskio - Dear Sir..
Enkeli - Pilvet * Angel - Clouds
Tom Håkan - Tosi miehet * Tom Hooker - Real men
Raimo Martin - Seksiä tänään * Brian Martin - Sex Tonight
Ken Lasso - Hei hei gay * Ken Laszlo - Hey, hey guy
Jokke - Pähkähullu perhe * Jock Hattle - Crazy Family
Herra Mahdollisuus - Ota mahdollisuus * Mr Flagio - Take A Chance
Elina Pärri - Peliä se vaan on * Evelyn Barry - Take It As A Game
Tupla-Pauli - Hyvää aikaa * Paul Paul * Good Times
Ossi Johansson - Suudelmalla * Orlando Johnsson - With Just A Kiss
Steffe Pulsu - Suihinottaja * Stefano Pulga - Love Taker
Avatar
#2 • • Edited ipe Guest
EI VOI MISSATA! <3

Edit:
Ai pärkkele!? Oonko mä vielä kilpailukiellossa?
Avatar
#3 • • Laite Guest
TÄNNE TAAS!
Oma ehdotukseni on ehdottomasti Kampi tai Kumpi!

p.s. missä flaikku?!?!?!!!1
Avatar
#4 • • phace Guest
JEE!
Avatar
#5 • • necru Guest
ei helvetti, kai tä sitten on varmasti tasabiittiimusaa? ei jaksais mitään "vaikeeta". yleensä kuuntelen nykyään sitä nitqua, siinä on se jokin.
Avatar
#6 • • ipe Guest

ei helvetti, kai tä sitten on varmasti tasabiittiimusaa? ei jaksais mitään "vaikeeta". yleensä kuuntelen nykyään sitä nitqua, siinä on se jokin.



:confused:

Italo-discoa, ookko koskaan kuullu moisesta?
Avatar
#7 • • Laite Guest

ei helvetti, kai tä sitten on varmasti tasabiittiimusaa? ei jaksais mitään "vaikeeta". yleensä kuuntelen nykyään sitä nitqua, siinä on se jokin.


:confused:
Italo-discoa, ookko koskaan kuullu moisesta?


Oon käsittäny, et italo o sellast homoje renkutusmuzakkii!
Avatar
#8 • • Kalle Karvanen Guest
Uuh, wimmainen italo wamma!
Avatar
#9 • • necru Guest


Oon käsittäny, et italo o sellast homoje renkutusmuzakkii!



googlasin ja se puhu kyllä ton puolesta. täytyy ehkä tzekata kuitenkin koska vaikuttaa teknobiittiä löytyvän monista italy-biiseistä.... :)
Avatar
#10 • • Giodato Guest
Hei necru ja muut käkkäräpäät,

Ehkä olemme olettaneet liiankin sinisilmäisesti, että käsite Italo (Disco)
on käsitteenä tuttu nuoremmallekkin sukupolvelle, mutta näinhän ei
tietenkään ole. 80-luvun elektronisesta disco-musiikistahan on kyse ja tasapotkulla mennään pääsääntöisesti, silti tekno sanan käyttö tässä yhteydessä ei ole hyvän moraalin mukaista. Tällä hetkellä Jordemme koodaan yötä päivää sivustoamme, josta alkaa muotoutua täyden palvelun viihdekeskuskus, jotakin klipei löytyy toki tälläkin hetkellä, jos ITALO on epäselvä käsiteenä.

Ipellä on elinikäinen kilpailukielto, ellei sitä erikseen kokoon kutsuttavassa veto-tuomioistuimessa kumota.

Laite, kaikki aikanaan. Kolmekymmentäseitsemäntuhattaviisisataa ääntä puhaltaa pelin poikki ja painokoneet alkavat jyskyttää.
Avatar
#11 • • necru Guest
giodata: missä se teidän sivusto on? saako sieltä tilattua myös niitä "i <3 nipsu" paitoja?... vaikken kyllä nyt niin huume myönteinen aina olekaan...
Avatar
#12 • • Giodato Guest
www.myspace.com/suomemoroderit (biisejä vaihdellaa kun ehditään).
sivusto aukeaa täydellisenä piakkoin, josta toki ilmoitamme erikseen.
nipsupaidoista ei minulla ainakaan tietoa, mutta huumevastainen kuolema on parasta huumetta paita on kyllä suunnitteilla. Pepellä kyllä vielä hoitamatta nahkaliivitilauskin. Vuodenvaihteessa päätetään Suome Morodereiden hang around liivien haltijat, toivotaan että käärmenahan laatu jo silloin selvillä. Uusimpana tuotteena lanseeraamme pian markkinoille lippiksen, joita tehdään 1-5 tähden versioina.
Avatar
#13 • • Wayne G Guest
mikäli paidat ja lippikset on tulossa niin ainakin pepsi-pete on kiinnostunut niistä(kin).
Tulisin mielellään ko. ajankohta kolaamaan Aura-joen rantoja, mutta muut velvollisuudet kutsuvat...
BTW, tietääkö Turun Manolot onko Ken Lasso vielä elävien kirjoissa?
Avatar
#14 • • Giodato Guest
ken laszlo voi hyvin hyvin gay.
Avatar
#16 • • vl Guest
pitää kattoa jos tänne löytäis..
Avatar
#17 • • mando Guest
ei saatana, taasko sitä pitää dokata itsens torsoks, noh... ei haitanne, jos soitatte tarpeeks albert onee vittu.!
Avatar
#18 • • mando Guest
viime kerral ette muuten soittanu yhtään albertin biisii, siitä miinusta.
Avatar
#19 • • phace Guest

ei saatana, taasko sitä pitää dokata itsens torsoks



pitää
Avatar
#20 • • Suome Moroderit Guest
Suome Moroderit pyytävät mitä nöyrimmin anteeksi. Meidän uhkapelimme ja kelpo vilppimme on paljastunut koko karmaisevassa kataluudessaan. Meillä ei sitten loppujen lopuksi ole tarjottavana vierailevaa artistia kuin paperin täytteeksi tällä kertaa. Ainoa puolustuspuhe jonka keksin tähän hätään on, että äänestysprosentti vierailevan tiskijukan osalta näyttää nii alhaiselta että lainvoimaista tulosta tuskin olisimme saaneet aikaiseksi.

Ensin lähti nimestään huolimatta persaukinen Perzza Denaro (denaro=raha) muutaman ylimääräisen äyrin perään Jyllantiin keikkailemaan. Che tipo, mummo mia. Omalta osaltaa myötävaikuttamassa tähän päätökseen oli kuitenkin Morojen suosima artisti maksaa myös matkat ja mahdolliset tappiot optio.

Siitä ei kulunut montakaa päivää etiäpäin kun Herra Hulicano ilmoitti, ettei hän alennu pyhän juhlan alla meidän pakanallisiin orgioihin, vaikka olisi tarjolla mitä herkkua tahansa. Supersäästöluokan lentorahtiosaston makuupaikka on tilattu pohjoiseen jo aikapäiviä sitten ja siellä pääsee sentään panemaan villiä poroa suuhun.

Muistakaa lapset! Vihulainen on aina vihulainen, vaikka kuinka persettä tarjoaisi. Meidän kaavailema molempi parempi line-up ei toteudu.

Kasko ei tosin ollut meille koskaan tulossakaan. Luotimme ettei tämä keltanokka artistinalku uskaltaisi nostaa meteliä kun isot pojat sepittelevät satujaan. Meidän oma Jordemme piti vahvasti naamioituneena soittaa Homokissakaskon kaksi kipaletta tyylipuhtaasti vinyyliltä, ja sitten muuten illan aikana pyöriä kovassa koomassa ihmettelemässä missäköhän se liveartisti mahtaa piileskellä.

Dj Pepe toki lupasi soitella alkuillasta, mutta tokkopa pelkästään hän saa kenenkään löysää mulkkua jähmettymään. Älkää silti vielä virittäkö hirttököyttä kattoon, Moroilta ei jipot tähän lopu. Pysykää linjoilla..