14.10 Pohjanmaa Underground ry @ Dyyni, Kalajoki

1 post, 1 page, 613 views

Avatar
#1 • • vain Guest
Dyynissä tapahtuu lauantaina 14.10.2006. Unik Paper ja Pohjanmaa Underground esittää artistit:

Dj Thatownboy
Introvert, live

Kaksikko saapu Helsingistä junaillen mukanaan annos elektronista tanssimusiikkia. Talo tulee täyttymään mitä mielenkiintoisemmalla housella.

_DSC9365_NETTI.jpg
Thatownboy

Thatownboy (Ismo Karvonen) on house dj Ylivieskan suunnalta ja nykyään Helsingissä asuva täyspäivä opiskelija. 16 vuotiaana alkanut intohimo konemusiikin syövereihin on vienyt miehen mennessään ja dj hommista on vasta ilo irronnutkin. Vuosien varrella käsitys konemusiikki kulttuurista on antanut oivan näkökulman dj työskentelyyn. Illan aikana tullaan kuulemaan vinyyliltä housen monia muotoja ja pitämään homma hauskana.

http://www.platinum.ac/phpbb/viewtopic.php?t=13742


promo_small.jpg
Introvert

Introvert (Jukka Varis) on tech/progressiivisen housen tuottaja syntyjään Pohjois-Pohjanmaalta, mutta asustelee tällä hetkellä Helsingissä. Musiikin tuotantoa on jatkunut vuodesta 2000, ja tähän päivään mennessä se on johtanut yhteen julkaisuun Aurium-levymerkillä Kanadassa viime vuonna. Myös bootleg-remix Björkin Jógasta sai soittoaikaa maailmankuuluilta dj:ltä, mukaanlukien James Zabiela, joka sisällytti sen Essential Mixiinsä BBC Radio Onella vuonna 2004.

Introvertin nykysaundi on omaperäinen sekoitus syvempää detroit-teknoa, tech-housea, vanhempaa proge-housea ja idm-saundia. Saundillisesti melodisissa merkeissä mennään unohtamatta kumminkaan tanssilattiaa. Uusin julkaisu on tulossa brittiläisellä Underwater- levymerkillä, jonka takana on esim. vanhemmasta Underworld-saundistakin vastannut Darren Emerson. Detroit/tech-house-saundia edustava biisi on tehty yhteistyössä helsinkiläisen dj/tuottaja Oded Peledin kanssa ja kantaa nimeä "Hypnolove". Nykyään Dj-keikkojen ohessa Introvertilta kuullaan myös livekeikkoja, ja tuleva Dyynin keikka on neljäs sellainen tähän mennessä.

http://www.myspace.com/introvert001


Ilmainen sisäänpääsy ennen klo 2300!