HARMÖNIA

3 posts, 1 page, 963 views

Avatar
#1 • • hugebass Guest
HARMÖNIA LEVY-YHTIÖ ALOITTAA TOIMINTANSA

Jo verrattain muodikkaaksi muodostunut SkweeeTM-musiikki on vihdoin löytänyt julkaisukanavan kotimaassammekin. Harmönia-levy-yhtiö aloittaa vauhdikkaasti kahdella paralleelillä julkaisulla.

Ensimmäinen on Imatran Voimastakin tutun Randy Barracudan soolosingle,jolla hän pureutuu psykedeelisen partyskweeen ja post-industrialistisen barokkifunkin maailmaan apunaan falsettitaituri Michael Black Electro. Miesten duetto "Apeshit" koskettaa paitsi musiikillisella huippuosaamisellaan, myös luonnon puolesta kantaa ottavilla lyriikoillaan! Upeaa! Toiselta puolelta löytyvä "Skweee Like a Pig" kuumentaa tanssilattian kuin venäläinen suopalo. Arabialaisesti tykyttävät hassispäiset syntetisaattorimelodiat syöksevät kuulijan aikavääristymän kautta wagneriaanisen RnB:n rautayöhön.
Party on!

Kakkosjulkaisun musiikillisesta annista vastaa Mr Velcro Fastener yhtyeen Taty Metsätähti alias Mesak. A-puolen "Artooskweeetoo" on itämaisen romantiikan kyllästämä acid-henkinen raggaskweee-kappale, jonka karheudessaan kareliaanisen alkuvoimainen syntetisaattorisoolo ei jää kuulijalta huomaamatta. Yes sir! B-puolen "Sony" taas avaa musajengin kuuloelimet minimalistisella "biitillään" ja onkin muodostunut kyberavaruuden tietoverkoissa jonkiasteiseksi kulttihitiksi.

Instrumentaalimusiikin etu kuluttajalle on siinä, että elävä musiikillinen kokemus ei ole kahlittu jäykästi laulun sanoista kumpuavaan tematiikkaan vaan havainnoiva yksilö voi tehdä aina oman TULKINNAN.

www.myspace.com/harmoenia
www.nationofskweee.com

Randy Barracuda: The Structure of Scientific Revolutions 7" (HRMN-1)
a) Randy Barracuda & Michael Black Electro: Apeshit
b) Randy Barracuda: Skweee Like A Pig

Mesak: Fusil Sonographique 7" (HRMN-2)
a) Artooskweeetoo
b) Sony

"Skweee oli minulle todellinen valaistus. Skweeessä on oikeasti jotain uutta."-T.A. Kaukolampi/And The Lefthanded
"Vihaan Skweeetä"- Tatu Peltonen/Mr Velcro Fastener

Harmönian julkaisuja myyvät ainakin seuraavat kaupat:
Helsinki: Lifesaver
Stupido
Turku: Stupido, ÄX
Tampere: Voltti
Stockholm: Snickars
Oulu, Kuopijo, Jyskylä: ÄX
Avatar
#3 • • Fusione Guest
Itse asiassa tämä on jo kolmas topicci joten mitäs jos lopettaisitte spämmäämisen.