Time Tunnel pre-party, 25.8., Oulu, 45 Special

1 post, 1 page, 512 views

Avatar
#1 • • TimeTunnel Guest
tt13prepartyflyer.jpg


Time Tunnel pre-party!

:: STAR YOU STAR ME - live (Stars-Music, Turku)
:: DJ Kaasi
:: DJ Skasi

Time Tunnelin 2006 ennakko fiiliksiä tarjoilevat tänä vuonna loistava Star You Star Me Turusta ja lättyjen/pyllyn pyörityksen takaavat DJ:t Kaasi ja Skasi.



sysmsmalltt13.jpg

STAR YOU STAR ME (Stars-Music, Turku)
Itseään sinuttelevat tähdet läskien, retrojen diskorumpujen ja nautinnollisen avarien syntsasoundien takana ovat Jani Lehto ja Tatu Metsätähti.
Jani antautui deep houselle 90-luvun puolessavälissä, jolloin house-kollektiivi DSE tavoitteli lämmintä NY-soundia. 2001 muotoutunut Star You Star Me toi uusia musiikillisia ideoita ja rytmejä mukanaan, turkulaisten muusikkojen alkaessa vaihtaa keskeneräisiä biisejä keskenään. Syntetisaattorinohjelmointitaitoineen pelottava Tatu on tullut kansainvälisesti kunnioitetuksi underground-elektrotähdeksi bändinsä Mr Velcro Fasternerin ja Cae$ar kautta, sekä MESAK-nimellä soloprojektillaan.

Suomessa SYSM on tähän päivään asti pysynyt melkoisen pienen piirin herkkuna. Englannissa ja Saksassa julkaistuja bändin vinyyli maksi-singlejä on kuitenkin maailmalla myyty jo yhteensä lähes 10 000 kappaletta. Tänä keväänä julkaistulle "Simple Things" albumille on koottu parhaat singlebiisit, yhdistettynä uuteen ennen julkaisemattomaan materiaaliin.
Musa rakentuu diskobiitin ympärille ja väliin mahtuu niin perinteisiä pop-lyriikoita, jazz-huilua kuin muutama trendikäs electrohouse bassolinjakin.

SYSM webbi:
http://www.stars-music.com/sysm/

Myspacessa musaa ja ladattavana hieno video:
http://myspace.com/staryoustarme

Kuuntele SYSM musaa lisää:
http://www.beatport.com/stars_music


kaasismalltt13.jpg

DJ Kaasi (:Kaktus/Sunburn, Raahe)
Kaasi on yksi tunnetuimmista pohjois-suomalaisista nimistä pitkän dj-uransa, sekä hänen järjestämien menestyksekkäiden klubi-iltojensa ansiosta. Jo kymmenen vuoden ajan hänet on nähty lukuisia kertoja levysoittimien takana viihdyttämässä konemusiikin ystäviä, aina 90-luvun pienimuotoisista underground-henkisistä raveista lähtien, tämänpäivän isoihin klubitapahtumiin.

Tämän 27-vuotiaan levysoittamisen moniottelijan klubi-levypakki sisältää pääasiassa housea sen eri vivahtein (funkimmasta vokaalipitoiseen, electromman kautta techimpään), jota hän piristää sekoittaen joukkoon breakbeat-pommeja... Tänä kesänä Kaasi on toiminut myös SUNBURN-klubin vakkari-dj:nä ja promoottorina Kalajoen kuumissa bileissä.


skasismalltt13.jpg

DJ Skasi (Oulu)
Skasi aloitti dj-keikkailun vuosituhannen vaihteessa. Baari-dj:nä ollessaan hän villitsi tanssikansan disco- ja R'n B-suosikeilla.
Nyt cd-levyt ovat vaihtuneet vinyyleihin, mutta skasin tavoite on edelleen sama; saada ihmiset tanssilattialle ja tunnelma kattoon.
Vuoden 2005 jälkeen levykokoelma on kasvanut tasaisella tahdilla deepeistä vokaaliklassikoista aina uusimpiin elektrovetoihin.

Vaikka skasin teknarit hohtavat vielä uutuuttaan, ovat vinyylit ja house-musiikki tulleet jäädäkseen. Esimakua on saatu mm. Open Decks illoissa ja nyt tarjolla koko setti.


Tervetuloa!

Time Tunnel pre-party
- 45 Special, Saaristonkatu 12

- liput: 5 eur, 4 eur opiskelijat
- klo 23.00 - 04.00
- K-19

http://www.handprod.com/