Pushca 15th Anniversary Global Tour @ Studio 51, Helsinki

6 posts, 1 page, 1,122 views

Avatar
#1 • • Edited jammer Guest
Pushca 15th Anniversary Global Tour @ Studio 51, Helsinki
04.08.2006
Fredrikinkatu 51-53 www.studio51.fi
22-04
Advance tickets: 7e+bf Street Beat, Tiketti,Mosso
From door 10e

DJ`s

Joe Le Groove & The Diaz Brothers (Pushca Recidents/UK)
http://www.pushca.com

HouseAmigos (Cuetip Rec/UK)
http://www.houseamigos.com
http://www.myspace.com/houseamigos

DJ Jammer (El Ambiente/Fin)

Legendaariset Lontoo / UK bileet tulevat ensimmaistä kertaa Suomeen 4.8. UK:ssa ja Ibizalla mainetta niittänyt bileorganisaatio Pushca jarjestaa 15v juhlavuoden kunniaksi maailmankiertueen muutamissa maailman hienoimmissa kohteissa.

Ennen Suomeen tuloa Pushcan spesiaalit Ibiza bileet järjestetään linnassa, jonka sijainti on edelleen salaisuus. Tämän jalkeen Pushca bileet järjestetään 4.8 Helsingissä Studio 51:ssä. HouseAmigos Dj's tuo tapahtuman Suomeen. Maailmankiertueen huipentumana on ainutlaatuiset pippalot Kapkaupungissa, jossa vietetään yhdet ikimuistoisimmista uuden vuoden vaihteen bileistä.

Pushca world tour 2006 kohteet ja aikataulu:

23 June, Seattle
01 July, Ibiza
29 July, London
04 August, Helsinki
09 September, London
13 October, London
28 October, Amsterdam
01 November, Cape Town
08 December, London
31 December, Cape Town

Pushcan historia lyhyesti:

Puscha bileitä alettiin järjestää Lontoossa 1991. Pushcan ainutlaatuiset bileet saavuttivat pian suuren suosion Lontoon muotipiirien ja klubi kansan keskuudessa. Pushca tavaramerkkejä ovat viime hetkeen asti salaiset bilepaikat sekä trendikkäät bailaajat (mm. JEAN PAUL GAULTIER). Pushcan bileet ovat edelleen yksi spesiaalimmista klubi tapahtumista Lontoossa. Pushcan myötä maailmankuuluiksi DJ :ksi ovat tulleet mm. SMOKIN JO, BOY GEORGE, LISA PIN-UP ja HOXTON WHORES. Lisäksi monet Pushcan kanssa yhteistyötä tehneet lahjakkaat Drag Queenit ja muut tapahtuman keulahahmot mm. guru Jason Brookes (herra joka on kuvittanut mm. HED KANDI / FIERCE ANGELS levyjen kannet) ovat tehneet läpimurron yhdessä Pushcan kanssa. Pushca bileet ovatkin edelleen 15 vuoden jälkeen Lontoon meininkiä parhaimmillaan. Jokainen asiakas on Pushca bilessa VIP !



781205add2a.jpg
786661f2cb7.jpg
Avatar
#2 • • jammer Guest
On tullut paljon kysymyksiä eri puolilta foorumeita joten tässä linkkiä tuonne klubituksen puolelle myöskin. Siellä valmiiksi jotain vastauksia.

http://www.klubitus.org/forum_aihe.php?id=49922

Laittakaa kysymyksiä vaan rohkeasti yritetään löytää vastaukset jokaiseen.

Nähdään 4.8.2006 @ Studio 51 Pushca 15th Annversary Tour
Avatar
#3 • • cordelia Guest
:happyroll: wihii, sinne sitten! :roll:
Avatar
#4 • • Anna Guest
Hei!

Onko kukaan ollut kuuntelemassa HouseAmigoja? Jos on niin missä ja mitä piditte? :eek:
Avatar
#6 • • Houseamigos Guest
Hola Hola !!!

Jos olit HouseAmigojen ensimmaisissa bileissa Birdiessa maistelemassa Hoxton Whoresia viime vuoden puolella niin nyt seuraa jatkoa samalla meiningilla Pushcan bileissa 4.8 Studiolla. Welcome !

Tormasin juuri yksi paiva taalla Londonin kujilla Pushcan paajehuun Robiin ja hankin paatti tulla Suomen Pushcaan bilettamaan. Jengia on siis tulossa Lontoosta pain ja viime tiedon mukaan jopa Papua uusi Guineasta asti. heh hee :D

Pushcalla on talla hetkella Lontoossa ja maailmalla kova kysynta, mutta ei Herra ole kiinnostunut levittamaan bileita ihan minne tahansa. Pushca ei halua jarjestaa bileita esim. joka vko, vaikka jengia kylla niihin riittaisi taalla pilvin pimein. Pushcan pojat odottelee kovasti Suomen keikkaa ja Joe on pyytanyt mm. 4 levysoitinta kayttoonsa.

On tosi hienoa, etta nama bileet saatiin Helsinkiin.

Sunny summer for everyone !

HouseAmigos DJ's


Annalle tiedoksi: ollaan muutettu viime vuoden lopussa "isomille vesille" Lontooseen ja keikkaa on ihan mukavasti taalla joten tervetuloa fiilistelemaan Mediterranean soundia jos satut taalla pain liikkumaan !