VIRUS Powercore plugari

3 posts, 1 page, 947 views

Avatar
#1 • • nimbus159 Guest
Onko tästä mihinkään???

Olen harkinnut tämän ostoa mutta aika vähän on jengi hehkuttanu plugaria?

Onko järkevää sijoittaa 400 euroa tähän plugariin vai kenties johonkin muuhun? Powercore löytyy joten plugari koneeseen ja menoks, mutta ONKO SE HYVÄ???


Jos softasynasta puhutaan niin olisiko tämä tai joku muu plugari se oikea ostos. Housea tässä väännetään joten......hmmmm

Jos joku haluaa luopua kyseisestä olisin kiinnostunut ostamaan =)
Avatar
#3 • • Tuppu_ Guest
Kyllä se ihan hyvä on. Sehän on siis suoraan käytännössä Virus B. Ainoa ero on polyfoniassa, eli 16 ääntä tulee usein aika nopeesti vastaan. En tiedä miten toimii Cubasessa noi kanavat 2-4, että miten ne delay kompensoidaan, kun laittaa plugareita, mutta logicissa niiden delay-kompensointi ei mun mielestä toimi täysin oikein. Vaikuttais, ikäänkuin kaikkia niitä kanavia kompensoitais sen ensimmäisen kanavan ulostuloon laitettujen plugarien mukaisesti.

Cubasessa kuulemma automaatiot toimii kans. Logicissa ei toimi automaatiot, mutta matrix editorin hyper drawilla voi ohjata virusta midi cc:illä kyllä. Onhan tuossa bugeja muitakin mitä jengi on huomannu, mutta kyllä siitä virus-soundia saa irti ihan nätisti ja varsinkin jos käyttää vain sitä pääkanavaa master efuineen, niin ei tartte miettiä polyfonian loppumista heti ja ylimääräisten ulostulojen delay kompensointia. Voi olla tosiaan, että cubasessa niitäkin pystyy käyttämään paremmin. Logicissa joutuu ne ylimääräisten ulostulojen latenssit miettimään hieman manuaalisemmin. Noi viruksen ongelmat logicissa johtuvat TC:n vst-au-wrapperista, joka on hieman vajaa. Esim. fx-pansionin vstau-wrapperilla toi virus pitäs toimia suht. ongelmitta, automaatiot ja muutkin. Muistaakseni sitä joskus aiemmin sillä kokeilinkin, mutta siitä on jo aikaa.

Mielestäni tuo virus plugari on siis soundiltaan 100% virus ja varsinkin cubasen kanssa käytettäessä pitäisi olla täysin bugiton härveli. Logicissakin toimii ihan hyvin, kun ymmärtää tc:n wrapperin vajaavuudet, eli ohjaa midi cc:illä cutoffia ja muita ja miettii hieman millaiset plugarit asettelee ulostuloihin 2-4 tai heittää sitten midiraidalle latenssia suuntaan tai toiseen.

Viruksesta on Accessin sivuilla demoversio, joka toimii pari minuutti ja menee sitten mykäksi. Kun plugarin avaa sitten uudelleen, toimii se taas pari minuuttia. Kohtuu verenpainetta nostattava demo, mutta kuulee kuitenkin soundin ja voi selata millaiset ne valikot ovat. Mun mielestä ainakin helpompi säätää eri parametreja tosta eri välilehdiltä kuin hardis-synasta. Linkki: http://www.access-music.de/downloads.php4?product=viruspowercore#cat1

Kannattaa lisäksi muistaa, että viruksen basic-lisenssillä voi ladata vain yhden virus-plugarin 1 dsp:hen powercorelle. Multilisenssillä voi sitten rajoittamattomasti latailla viruksia.