Ocsid - discomusiikin erikoisohjelma 80-luvulla

26 posts, 2 pages, 20,023 views

Hendryk

Posts: 507

#21 • • Hendryk I twerk, U twerk, all we twerk to Kraftwerk

Replying to Ocsid - discomusiikin erikoisohjelma 80-luvulla:

Oi noita aikoja *sydän* Parasta 80-luvussa oli musa.Niin oli, eritoten se musa jonka onnistui löytämään itse. Se musiikkihan elää monessa muodossa vielä nykyäänkin!

Toisinaan herään lauantaisin jo niin aikaisin, että ehdin kuunnella Radio Suomesta 80-luvun musiikkiin erikoistuneen "Lakatut varpaankynnet" -ohjelman. *nuha* Minä ja sen ohjelman toimittaja olemme eläneet aivan eri 80-luvun.

--
Härifrån tvättas och linkodes. Och huumori kuivades.

lopez

Posts: 1,972

#22 • • lopez pahan päivän pakkasukko!
Miltei mahdotonta kuvitella henk.koht. musiikkimieltymyksiä yhtä yksiselitteiseksi, jollaisena ne tätä päivää kuunneltaessa - kaikessa progressiivisuudessaan - tulee koettua, ilman kasariperiodin valtavirtaistavaa(kin) vaikutusta.
Ja vaikken sen suuremmin ole koskaan esim. Acid/Warehouse/Rave -saundia omaksi tuntenutkaan niin totuuden nimissä todettakoon myös mm. em. genrenrintaman olleen osaltaan altistavassa asemassa kohden allekirjoittanutta jo mainittujen mieltymysten muovautuessa myötäilemään muutakin kuin vain alati paisuvaa valta-asemaansa (eritoten vielä tuolloin) vakiinnuttanutta ja, joka tuutista työntänyttä heavyhelvettiä vasten, jota tosin myös käy kiittäminen tältäosin niiden onnellisten yhteensattumien sumasta, joita nyttemmin tulee nostalgisesti muisteltua, vaikka ne originelleimmät "ahaa" -elämykset sijoitankin vuosille '79- ja '86.

--
My life fades.... the vision dims.
All that remains are memories.
I remember a time of chaos.
Ruined dreams. This wasted land.

KeijoK

Posts: 1,495

#24 • • Edited KeijoK Member of L.I Groovecommunity | 1845 Celebrity Ale
Ihan parasta silloin!!! Muut kuunteli tukkaheviä sun muuta mutta me pojat päätettiin lähteä hiukan toiseen suuntaan ja sillä radalla ollaan vieläkin. Ocsidia tuli kyllä kuunneltua ja otettua c-kassullekin ylös ihan jonkus verran. Melkein pitäis etsii nekin jostain ja fiilistellä Wanhoja Hyviä aikoja! *joo*
Ja sittenhän oli Dancemob kanssa mitä tuli kuunneltua suhteellisen ahkerasti. *joo*
Aivan Mahtavuutta!

--
On myönnetty se että nämä mekanoidit ovat syntyneet valmiiseen maailmaan joka on katettu voittopositioilla

ValaX

Posts: 3,891

#25 • • ValaX
Tapani Ripatti, Ocsid *sydän**plur*
¡ Previous post about a year ago !