GET YOUR LOVE ei katoa minnekään. pe 7.4. Rose Garden

6 posts, 1 page, 1,057 views

Avatar
#1 • • kallek Guest
perjantaina 7.4. Rosegardenissa pamahtaa

GET YOUR LOVE

deejiit Mr Milian & Fiskars soittavat levyiltä:
- boogie
- disko
- italo
- new wave
- old school hiphop

liput 7 euroa, ikäraja 20, kellonaika 22-04

* * * * *

maaliskuun gyl-top 10 by milian

double exposure: everyman (salsoul 12")
duran duran: girls on film (night version) (emi 12")
greg kihn band: jeopardy (beserkley 12")
i-level: give me (epic 12")
spencer jones: how high (elite 12")
love is the message (one way 12")
mike mareen: dancing in the dark (galactica remix) (night'n day 12")
new jersey connection: love don't come easy (carnival 12")
temper: no favors (emi 12")
u2: two hearts beat as one (kevorkian mix) (island 12")

* * * * *

Viime kerralla Mokk-A-Fellan soittama Ken Laszlon Hey Hey Guy johti jonkinlaiseen heteroseksualistien homodisko-moshpittiin dj-kopin edessä. Valtiovalta on puuttunut asiaan:



Hallitus rajoittaa 4/4 homopaukkeen soittamista
Julkaistu 09.03.2006 14:18 (päivitetty 23:11)

Hallitus on päättänyt rajoittaa italoboogien mainontaa ja myyntiaikoja sekä homodiskon paljousalennukset. Lisäksi musiikkiin tulee varoitusmerkinnät.

Homodiskon soittoaikoja rajoitetaan, ja homodiskolevyihin tulee varoitusmerkinnät. Asiakkaita ei saa myöskään kalastella homopaukkeesta kertovilla mainoksilla myymälöiden tai anniskelupaikkojen ulkopuolella.

Hallitus pääsi yksimielisyyteen neuvottelussaan suurimmasta osasta ministerityöryhmän toimenpidepakettiinsa kokoamista ehdotuksista. Sen sijaan peruspalveluministeri Liisa Hyssälän ja toisen valtiovarainministerin Ulla-Maj Wideroosin toive koko italodiskon kieltämisestä ei toteudu tällä hallituskaudella.

-Sosiaali- ja terveysministeriössä on pitkää ollut se kanta, että suomalaisen pää ei kestä 4/4 homopauketta, jota kaikki italo pohjimmiltaan on. Tämä oli kuitenkin yhteinen linjaus, johon on tyytyminen, totesi Hyssälä hallituksen neuvottelun jälkeen.

Wideroos puolestaan pahoitteli sitä, että nykyinen tarjonta houkuttelee nuoria siirtymään liian helposti Black Eyed Peasista suoraan Ken Laszloon.

Veronkorotuksen hylkäämistä on perusteltu mm. pelolla, että elinkeinoelämälle haittaa aiheuttava import-toiminta lisääntyisi. Wideroos kertoi myös, etä EU on tekemässä yhteistä musiikkipoliittista strategiaansa, jonka yhteydessä käsittelyyn tulee tiettävästi myös ongelmia aiheuttava eteläeurooppalaisten vintage-tanssimaksien nettikauppa.

Osa uudistuksista saadaan voimaan nopeasti asetuksella, ja lainsäätämistä vaativien muutosten takarajana pidetään ensi vuoden alkua.

Jumputuksella ei enää houkutella

Vastedes tanssityyliin ei saisi enää vaikuttaa se, tuleeko uutta housea vai vanhaa Kanoa.

-Synajumputuksella ei kansalaisia saa enää houkutella heilumaan miten sattuu, ja myös listamusaa pitää olla helposti tarjolla, katsoo Hyssälä.

Myös asiakkaiden kalastelu Jimmy Rossin biiseillä saa hallituksen mielestä nyt loppua. Näin vältytään siltä, että tulee verta tanssilattialle.

Aamun krapularyyppyä joutuu odottamaan

Aamuista krapularyyppyä joudutaan odottamaan entistä pidempään. Asetuksen muutoksella aiotaan estää alkoholin myynti kioskeissa ja kaupoissa ennen aamu 9:ää. Kiellolla pyritään helpottamaan jatkobileistä aiheutuvaa 4/4-homopaukkeen kantautumista naapurien korviin. Nykyisin alkoholijuomien vähittäismyynti on sallittua kioskeissa ja kaupoissa jo kello 7.

Hallitus haluaa musiikkiin pakollisiksi varoitusmerkinnät homopaukkeen aiheuttamista vaurioista. Esimerkiksi Ranska on päättänyt ottaa tällaiset varoitusmerkinnät käyttöön. Varoitusmerkinnöistä säädettäisiin tarkemmin asetuksella.
Avatar
#2 • • sir nenis Guest
tipahdus indeed :hah:
Avatar
#3 • • mranta Guest

tipahdus indeed :hah:



täydellinen sellanen :D:D:D
Avatar
#4 • • juhokusti Guest
asiallista. pakkorepeilyt.
Avatar
#5 • • geeezz Guest
:D :D :D

voi jessus

:D :D :D
Avatar
#6 • • Dirt Guest
"suomalaisen pää ei kestä 4/4 homopauketta"

LOLlero. :D