Laidback: ALARIK Live! Ke 8.3

2 posts, 1 page, 561 views

Avatar
#1 • • 2 Strong Guest
jonde1web.jpg

ALARIK

Alarik heitti ensimmäisen keikkansa 10-vuotiaana.Sen jälkeen rap-musiikki on kulkenut alarikin mukana aina tähän päivään asti.Tosissaan ja kokopäiväisesti riimien kirjoittelu ja biittien metsästäminen alkoi vuonna -99, jolloin myös runosielut-kokoonpano syntyi. Runosielut imi vaikuitteita eri kulttuureista ja musiikin tyylilajeista. Jo tuolloin ilmeni Alarikin monipuolisuus musiikintekijänä ja rap-lyriikoiden rustaajana. Runosielut keikkaili useilla eri estradeilla ja lava vallotettiin mm. gloriassa, tavastialla, hartwall areenalla, käpylän kyläjuhlilla ja karjaan etnofestareilla.

Inspiraatiota lyriikoihin on ammennettu myös maailmalta, sillä reissaaminen on ollut Alarikille enemmän kun harrastus. Oman maailmankatsomuksen avartaminen, elämysten kirjon rikastuttaminen ja oikeanlaisen perspektiivin löytäminen jokapäiväiseen on vienyt miestä pitkille reissuille halki Aasian, Keski-Amerikan, Euroopan ja USAn...Alarikin tekstit/biisit ottavat nöyristelemättä kantaa yhteiskuntamme lukuisiin epäkohtiin. Alarikin tyyli on elämänmakuinen ja asialleen omistautunut. Hänen lyriikkansa ovat tätä päivää ja biisit ovat kuuntelijaansa puhuttelevia ja ajatuksia herättäviä.

Alarikin single "Mun Suomi" tulee ulos toukokuun lopulla, ja hänen ensilohkaisunsa, alkuvuodesta ilmestyvä debyyttialbumi iskeytyy kuulijan tajuntaan jäädäkseen. Sekä sinkulla -että levyllä vierailee Alarikin hyvä ystävä Luzid, joka toimii myös yhtenä tuottajista.

Alarik on elämästä kertova, kantaaottavia riimejä puskeva, originelli verbaalinen ilotulittaja, jonka tuotantoa kuunnellessa nälkä kasvaa syödessä. Alarik on aito ja hänellä on sydän pienen ihmisen puolella. Hänellä on paljon sanottavaa ja hän on tullut kertoakseen kaiken.

*** Ravintola Mocambo
***** Ratakatu 9 Helsinki
******** Ilmainen sisäänpääsy
***** HappyHour 22-00
*** Avoinna 22-04
Avatar
#2 • • 2 Strong Guest
Alarikin liven lisäksi musiikista vastaa dj kaksikko:

2.jpg11.jpg

______Wiljam___________&__________Dirtycop______