HYTKY: KERNEL 10.03.2006 @ UG, Helsinki

6 posts, 1 page, 1,193 views

Avatar
#1 • • Edited hytky Guest
kb.jpg

## 10.3.2006 @ UG, Helsinki


Monopäät_sessio (Levy & Flux, Radio Helsinki)
Perttu Lindroos live (Frozen North)
Introvert live (Aurium)
Dixon (HYTKY)


Sisään vain kutsulla. Hanki omasi heti lähimmältä HYTKYagentiltasi!


Artistibiot:

Monopäät_sessio (Levy & Flux, Radio Helsinki)

Hytkyllä on ilo esitellä liian monille tuntemattomiksi jääneet Helsingin tanssiundergroundin tekijät. Monopäät_sessio on jo kolme vuotta Radio Helsingillä pyörinyt kuukausittainen hämärän teknon ja outojen äänien nelituntinen. Settiin kuuluvat deejiit Flux ja Levy, työkaluinaan 4 levaria, 4 cdtä, efektejä ja läppäri. Sessio käsittää hulluuta ja lauantai-illan huumaa, minimal-, tech- ja houserytkettä, höysteenä kiekuja, kaikuja ja lainattuja sanoja. Flux, eli Jukka Hannukainen tekee myös remixejä PalmsOnHips/POnH-nimellä ja kevään aikana pitäisi valmistua house/tech-lähtöisen musiikkiprojektin, PalmsOnHipsin debyyttilevy. Seuraava MONOPÄÄT_SESSIO lauantaina 4.3, 20-24 @Radio Helsinki, virittäytykää tajuudelle ja tunnelmaan. The Bass Is In Mono.

http://www.pore.fi/musiikki/?lang=fi
http://www.radiohelsinki.net


Perttu Lindroos live (Frozen North)

Perttu Lindroos aka Master Bator on 90-luvun puolivälistä ollut kuulolla konemusiikkin kentässä. Musiikkia Perttu alkoi tuottaa Amigalla Protrackerilla, ja jo aikaisimmat kokeilut saivat hyvää vastaanottoa. Tietokoneet saivat jäädä 1999, kun hankittuaan ensimmäisen hardwaresynansa, Rolandin MC-303:n, mies siirtyi tuottamaan täysin rautapohjalta. 2002 Perttu ja Michael Diekmann aloittivat yhteistyönsä, jonka tuloksena oli Harrison Fnord vs. Master Bator LIVE. Yhteistyö jatkui Diekmannin kanssa 2003, kun tracker-piireissä 90-luvulla kulttisuosiota nauttinut Virta syntyi uudelleen niin livenä kuin FAK Recordsilla julkaistun Countryside Crackheads EPn myötä. Sittemmin Perttu on keskittyyt Virran ohessa myös omaan tuotantoonsa. Työ on poikinut hedelmiä J-P Parikan kanssa yhteistuotetun 'Captured Sunshine' biisin päädyttyä Jussi-Pekan Strata Recordingsilla 2004 julkaistulle Subway EPlle. Pertun live on syvää ja reipasotteista tanssiteknoa ja Kernelissä on luvassa erityisesti ysärityylistä napakkaa nakutusta.

http://master.substanssi.net/
http://www.frozennorthrecordings.com/


Introvert live (Aurium)

Introvertilla eli Jukka Variksella on yli kuuden vuoden kokemus musiikin tuottamisesta. Vuoden 2004 alussa hänen breaks-remixinsä Björkin Jógasta nousi suosioon ensin Suomessa Platinumin foorumeilla ja sen jälkeen maailmanlaajuisesti James Zabielan soiton myötä. Remix sittemmin prässätiin vinyylille, minkä jälkeen moni levymerkki on ollut kiinnostunut Jukan musiikista. Viimeisin julkaisu 5AM Illusions ilmestyi kanadalaisella Auriumilla ja on ollut monien tunnettujen dj:den soittolistoilla. Jukan tyyli on kehittynyt vaikutteiden myötä progressiivisesta housesta astetta enemmän deepin teknon ja melodisemman detroit-vaikutteisen tech-housen suuntaan. Tätä tyylisuuntausta on vahvistanut mm. yhteistyöprojekti helsinkiläisen Dj/Tuottaja Oded Peledin kanssa, josta mm. Orlando Voorn ja Darren Emerson ovat olleet kiinnostuneita. Jukka on soittanut aikaisemmin dj-keikkoja Suomessa ja Virossa, mutta Introvert LIVE on vielä harvinaisuus, jonka Hytky tuo ylpeänä esiintymään bileisiinsä.

http://introvert.1g.fi/
http://www.auriumrecordings.com/
Avatar
#2 • • hytky Guest
Artistibiot lisätty
Avatar
#3 • • salaisinko Guest
voiskin sujahtaa lindroosin herraa kuuntelemaan.
Avatar
#4 • • kukaan Guest
jiihaa.gif

Enää 22h 49 min!!!
Avatar
#5 • • J-P Guest


Perttu Lindroos live (Frozen North)



ja etkot hipoille tarjoaa frozen north -pomoke parikka @ mbar all night long
Avatar
#6 • • cybred Guest
Kai sä J-P oot tulossa hollille?