POPfashion 06

2 posts, 1 page, 842 views

Avatar
#1 • • Salla Guest
3.-5.3.2006 koetaan huikeita muotielämyksiä!

Uusi muotinäytöstapahtuma suurelle yleisölle Helsingin Messukeskuksessa, halli 1.

Miksi?
Muoti 06 messut muuttuvat muodin ammattitapahtumaksi.
Popzoo Promotions Oy on solminut pitkäaikaisen sopimuksen Suomen Messujen kanssa muodin kuluttajatapahtuman järjestämisestä Helsingin Messukeskuksessa.
Popfashion 06 yhteistyössä Suomen Messujen kanssa tarjoaa suurelle yleisölle mahdollisuuden nähdä sesongin trendit ja mallistot näyttävässä ympäristössä keväisin ja syksyisin.

Popfashion 06 tapahtuman sisältö
Uusi muodin näytöstapahtuma keskittyy suuriin muotinäytöksiin.
Tapahtumassa on mukana rajattu määrä vaate- ja designmerkkejä sekä yhteistyökumppaneita.
Tavoite on nostaa muotinäytökset Suomessa aivan uudelle tasolle sekä sisällöllisesti että laadullisesti. Näytöksissä on mukana designerit ja nuoret suunnittelijat sekä kotimaiset että kansainväliset vaatemerkit.
Päivänäytökset pe-su on suunnattu suurelle yleisölle.
Näytöksissä esiintyy Ninja Sarasalo, Olavi Uusivirta sekä Boys of Scandinavia. Juontajina nähdään tuttuja naamoja Suomen Sillä Silmällä- ohjelmasta.
Halli 1 tullaan rakentamaan mm. eri yritysten olohuoneita, fashion market tuotteiden myyntiä varten sekä fashion café - puhumattakaan Suomessa ennennäkemättömästä catwalkista!

Popfashion 06 2-3 syykuuta Kaapelitehtaalla
Tapahtuma saa jatkoa kaapelitehtaalla syyskuussa 06. Konseptia muokataan lisää. Tulossa on uudella formaatilla luotu tapahtuma, jossa muoti sekä design yhdistyvät uudessa ja innostavassa ympäristössä.

Lisätiedot:
Jari Kupiainen
Toimitusjohtaja
Popzoo Promotions Oy
040-5260992
[email protected]
http://www.popzoo.fi

www.popfashion.fi[/url]
Avatar
#2 • • Samuli Guest
Tää oli ehkä turhin tapahtuma ikinä. Tapahtuman ohessa ollut Fashion Market oli about 3 pöytää Tiimarista poistettua roskaa pöydillä.. Hyvä meno!