Pressure4 with SEBA @ YO-Talo, TRE

1 post, 1 page, 528 views

Avatar
#1 • • Trito Guest
Nyt rytisee!!!!
Perjantaina 31.3.2006
Tampereella, YO-Talolla.
Klo 22.00 - 04.00.
Liput vain 5 euroo!

DJ't

SEBA (Metalheadz, Secret Operations, Hospital, Good Looking etc.. Swe)
RESOUND (Warm Communications, Fin)
ESCHER, MINERAL & TRITO (Kongocrew)


wicked drum'n'bass!!


seba1.jpg

SEBA

Ruotsalainen tuottaja ja dj Seba on osoitus siitä että hyvän breaks musiikin ei tarvitse tulla englannista Hän on yksi harvoista ei-englantilaisista drum'n'bass tuottajista, joka on suosittu myös englannissa. Pressure4:ssä Seba nähdään ensimmäistä kertaa Suomessa.

Seban nuoruudessa jungle ei ollut kovinkaan suosittua Ruotsissa, mutta hänen onnistui löytää kuitenkin oma intohimonsa. Niin kuin niin moni muukin, Seba hankki itselleen kaksi levysoitinta ja mikserin ja opetteli miksaamaan. Seuraava askel monelle DJ:lle on alkaa tuottamaan musiikkia, ja Seba ei tehnyt poikkeusta kaavaan. LTJ Bukem kuuli Seban soittavan 1995 ja hänen oma kappaleensa "Sonic Winds" teki Bukemiin heti vaikutuksen. Kappale julkaistiin myöhemmin Looking Good recordsin viidentenä julkaisuna.

Seban tuotanto on energistä ja hyvin vaihtelevasti erilaisia breakkejä käyttävää, aina kiinnostavaa. Seba keskittyy breakkeihin ja biitteihin tuotannossaan, mutta ei koskaan unohda myöskään bassoa!

http://www.secretoperations.com



ilpo.jpg

RESOUND

Elektronisen musiikin parissa jo yli 10 vuotta puuhastellut Resound tunnetaan sekä artistina, että DJ:nä. Hänen musiikkiaan on julkaistu 17 eri levymerkillä ympäri maailmaa ja keikkailu on vienyt hänet mm. Englantiin, Saksaan, Latviaan ja Venäjälle. Miekkonen luotsaa Tampereella myös musiikkituotantoon ja äänisuunnitteluun keskittyvää AUX Media -firmaa. Keikoillaan Resound soittaa paljon omaa materiaaliaan, joten tuore setti on aina taattu!

Resound TOP5: Skitty - Flatline # Nasty Habits - Shadowboxing (Blu Mar Ten RMX) # Resound - Ghetto Funk # Resound - Havoc Jolt # Psidream - Moonstruck

http://www.resoundsound.com



juha.jpg

ESCHER

Escher aka Esc on touhunnut musiikin parissa pikkupojasta lähtien. Räpin, punkin ja teknon kautta drum'n'bassiin ajautunut miekkonen aloitti dj-uransa 90-luvun lopulla. Vuonna 2000 Escher yhdisti voimansa DJ Beyondin kanssa perustaakseen Club Kongon, Suomen ensimmäisen viikoittaisen d&b-klubin. Tätä on seurannut lukuisat keikat isommissa ja pienemmissä klubeissa ja bileissä - Jump Up!, Beat Formers, Tribe, Sytytys, Pressure jne.

Escherin TOP5: Breakage - Ask Me # Source Direct - Exit 9 # Seba & Paradox - Last Goodbye # D.Bridge - Love's Ugly Child # Mineral - The Neverending Story



masa2.jpg

TRITO

Dj Trito on soitellut neljä vuotta levyjä Tampereen eri klubeilla. Hän on ollut mukana järjestämässä mm. Horns'o'plenty, Invaders ja Pressure -klubeja. Yleensä uudemman koulun "party-jungle" painotteisten settejensä keskeltä voi miehen kuulla soittavan myös joskus breakbeattia ja chillimpää drum'n'bass -soundia. Levyjen pyörittämisestä ja drum'n'bass:sta Trito innostui vuoden 1998 tienoilla. Hänen tämän hetken suosikkeihinsa kuuluu mm. D-regionin - "Terminator's Theme".



ile.jpg

MINERAL

Mineral on drum'n'bass DJ, joka on pyöritellyt levyjä Tampereen yöelämässä vuodesta 2001 alkaen. Soittamisen lisäksi Mineral on tehnyt omaa musiikkiaan jo kymmenen vuoden ajan. Drum'n'bassiin mies ajautui 1997 tienoilla, ja on ollut koukussa biitteihin ja bassoon siitä lähtien.


----