Hekuma Baile Funk Special - ke 1.2. @ 6. Linja (HKI)

4 posts, 1 page, 1,011 views

Avatar
#1 • • Edited rideon Guest
2207221521.jpg
Avatar
#2 • • rideon Guest
Hekuma-klubi (Baile Funk Special)
ke 1.2. klo 21-03 @ Kuudes Linja (Hämeentie 13), vapaa pääsy

live: Hekuma
djt: Rideon & Rudeboy


Ohessa myös lehdistötiedote:

"The only concern for these artists is, 'What's going to make the girls dance, throw their clothes on to the stage and want to have sex?'" Dj Diplo - M.I.A.n aviomies

Tyttöjen pyöräilyshortsit ja pienet topit nuolevat ihoa. Tumma iho kiiltelee hiestä. Miehet tarraavat naisista kiinni rivoilla otteilla, kun vartalot painautuvat kiinni toisiinsa tanssissa, joka muistuttaa enemmän yhdyntää, kuin tanssia. Bassokaiuttimet ovat kolmen metrin korkuisia, reilusti isompia, kuin lava, joka on kyhätty kadulle Rio de Janeiron Nova Holanda-slummissa. Yhteensä kadun sulkeva kaiutinmuuri on noin 20 metriä leveä ja viisi korkea. Rion yö on kuuma ja kostea, eivätkä kaiuttimista tulvivat, seksiä ja aseita ihannoivat sanoitukset rujoilla biiteillä maustettuina yhtään vähennä kuumuutta. Laulaja on ilman paitaa, pelkät surffishortisit ja sandaalit yllään. Kun hän kuuluttaa gloriaa Comando Vermelholle, paikalliselle huumekartellille, laukaukset kajahtavat kohti taivasta - ja gun salute vain lisää juhlien tunnelmaa.

"Baile funk: A hard-edged dance style of screeching rap and booty-shaking beats, this is the bastard child of Miami bass." Alex Bellos -The Observer

Miami Bass, Jamaikan Dancehall, ja Samba-perkussiot, ovat kaikki antaneet mausteensa Baile Funkille, jota (syystä) sanotaan maailman mielenkiintoisimmaksi ja väkivaltaisimmaksi musiikiksi tällä hetkellä. Yksinkertaiset, iskevät rytmit ja basso, joka myös tuntuu, sen lisäksi että kuuluu, antavat tanssittavan pohjan, jolla brasilialaiset oikeiden ghettojen kasvatit ratsastavat ja räppäävät joko rivoimpia seksifantasioitaan tai aseiden, väkivallan ja huumeiden sävyttämän ghettoelämän kunnianosoitusta. Vaikka Brasilian faveloista on pitkä matka maailmalle, on baile funk saavuttanut suosiota meilläkin; M.I.A.n "Bucky Done Gun" ja Hollertronixin remix Gwen Stefanin "Hollaback Girl":stä ovat tuoneet baile funkin meidänkin tietoisuuteemme.

"This is the real funk." Afrika Bambaataa

Ja nyt se on täällä. Ensimmäistä kertaa Suomessa, djt Rideon & Rudeboy näyttävät Hekuma-klubilla mitä on tämän hetken kuumin tanssimusiikki, Baile Funk.

Illan aikana nähdään myös Hekuma-soundin kohua herättänyt live-show.

"Hekuma - TAIDETTA. Samankaltaista teatteritaidetta, niin kuin Mauri Antero taannoin." Veli
"Posteljoona on Suomi-reggaen Eläkeläiset." Juha Vaahtera

Hekuma on kolmen artistin yhteis-show reggaen ja dancehall:in hengessä. Posteljoona, Rideon ja Olli pitävät menon kuumana räävittömällä meiningillään. Biisien aiheet ovat varsin viihdyttäviä: Uimahallien saastaisuus, Michelin-mammojen selluliiitti, Hyvä Kyttä Paha Kyttä ja Fuksi naisten metsästys saavat kaikki arvoisensa käsittelyn, kun Hekuma sivaltaa huumorilla. Hekuma panostaa myös pukeutumiseen: joka keikalla on uusi pukuteema, joka pidetään salaisuutena viime hetkeen saakka. Aikaisempia pukuteemoja ovat olleet mm. ketunmetsästys, satubaletti & 3 itämaan tietäjää. Kokonaisuutena voi sanoa: It's something you've never seen before!

"V*ittu et mä nauroin ja paljon!" Toni - Natural Vibrations
Avatar
#3 • • rideon Guest
Tänään mennään favela-tyyleillä!

ja tytöt on kuulemma tulossa tanssimaan...