Alotan itse yhdellä:
-Kermaviilii tölkki(doh)
-Valkozipalijauhetta 1tl
-suolaa ½tl
-yrttimaustetta reilusti (2-3tl)
-oreganoo 2-3tl
-sitruunapippurii 1½tl
sopii loistavasti raikkaana kastikkeena esim kasviksiin
20 posts, 1 page, 5,946 views
Suola-/maustekurkku -> vodka
Purnukka kermaviiliä -> puoltoista ruokalusikallista sweet thai chili kastiketta -> teelusikallinen grillimaustetta -> teelusikallinen makeahkoa curryä -> sekoita, anna maustua jääkaapissa ja nauti
Purnukka kermaviiliä -> puoltoista ruokalusikallista sweet thai chili kastiketta -> teelusikallinen grillimaustetta -> teelusikallinen makeahkoa curryä -> sekoita, anna maustua jääkaapissa ja nauti
Menee kokeiluun. Pitää vaan muistaa sitten kun seuraavan kerran on dipille tarvetta.
Suola-/maustekurkku -> vodka
you savolainen bastard.
kannattaa muuten myös varoa sitä että laittaa sitruunapippuria, jauhelihamaustetta tmv seoksia.
[
Mun mielestä lähes kaikki valmismausteet ovat aika perseestä, mutta sitruunapippurille ei löydy edes kilpailijoita. Se ei edes maistu sitruunalle ja sen aiheuttama happamuus ja esanssinen maku tekee about kaikesta ruoasta todella epämiellyttävän.
Esim vaavun hoassolussa naapurin bravuuri oli:
- 500g jauhelihaa
- Sitruunapippuria törkeä kasa
- Jauhelihamaustetta törkeä kasa
- Makaroonia
- Ketsuppia
:eek: