Karri O. - live @ Club Depo, Riika, Latvia - 14/01/2006

4 posts, 1 page, 774 views

Avatar
#2 • • Matlåck Guest
Hiton hyvää matskua, ei yhtään huonoa tai tylsää kohtaa. Pitää kuunnella noi aiemmatkin livet..
Avatar
#3 • • Sogax Guest
Miten tämä toimi siellä paikan päällä?

Loppu oli tylsää ja sen skippailin niin kuin jotain muitakin pätkiä, mutta ensimmäinen kolmas olin pirun tiukkaa settiä, sitten vähän köyhtyi ja puolen tunnin jälkeen alkoi laatumatskua taas tulla, mutta vähä sekaiseksi jäi. Mikrohousea olen kuunnellut ja sinällään tyyliä olen kuunnellut ja diggaillut, mutta tästä puuttuu tuolle tyypillinen groovailu ja pienten saundien ja koukkujen tiputtelu, joka tekee muusta tämäntyylisestä pirun herkullista.

Tyyli tässä pysyy kasassa, ja aika rohkea ote kun pysytään sille uskollisena. Mutta sellaista minimalismille 'vähän on paljon' tatsia tässä ei ole. Tästä tuota minimalismille tyypillistä koukkua en saanut irti. Eli matskua on periaattessa paljonkin käytettävissä, mutta sitä käytetään juuri ja juuri tai pikkaisen livautetaan kulman takaa. Jotain samplattyja klippeja siellä oli näköjään vähän mausteena, mutta liian lattea ja digitaalinen / reaktor-saundinen (riippumatta siitä millä vehkeillä on tehty)setti makuuni, mutta jos muut diggailee, mikäs siinä.
Avatar
#4 • • karrio Guest
Kiitos palautteesta; kiva kuulla, että tykkäsit edes joistain kohdista.

Miten tämä toimi siellä paikan päällä?



No, olen varmasti vähän jäävi antamaan tuohon itse vastauksen :hah: , mutta erittäin hyvin toimi ainakin yleisöltä saamani palautteen perusteella. :D

Osoitteessa http://www.sub.lv/lat/news/250/ voi lukea liudan palautetta, tosin vain latviaksi :sad: , ja osoitteesta http://forum.sub.lv/viewtopic.php?t=251 löytyy erään järjestäjän koostama video illasta. Siinä ei tosin ole kovin pitkää pätkää kenenkään yksittäisen artistin setistä, mutta jotain kosketusta illan tunnelmaan siitä kuitenkin saa.

Klubituksen puolella on myös keskusteltu tästä setistä:
http://www.klubitus.org/forum_aihe.php?id=47343