12.1 Bassotytöt suora lähetys @ Vinyl

1 post, 1 page, 410 views

Avatar
#1 • • -z Guest
propagandaa:

"Suora Lähetys, joka torstai Vinyl Loungesta

Bassoradio on tottunut aiheuttamaan hysteriaa bassontäyteisen musiikin ystävien keskuudessa, ja niin tapahtuu tälläkin kerralla. Lähetämme ensimmäisenä Suomessa suoran lähetyksen viihtyisän Vinyl-loungen lauteilta. Torstai-iltaisin yleisöllä on mahdollisuuus nauttia Bassoradion laadukkaasta ohjelmasta, nähdä sen sekavat syntyvaiheet ja osallistua ohjelman kulkuun.

Illan isäntinä toimivat radiomaailman kenties kirkkaimmat tähdet joista mainittakoon mm. Wiljam, Timantti, Las Palmas, Mutte Manteli, Belly, Booty, Zara, Dice & Pinball, unohtamatta tietenkään vierailevia dj suuruuksia.

Ohjelmissa tullaan noudattamaan kanavaltamme tuttua hyväksi havaittua linjaa. Iltojen saatossa on mahdollisuus napata maukkaita palkintoja ja henkilökohtainen budjetti pysyy tasapainossa kun hyödyntää yllätys häppäreitä, mutta klubi-miljöön tuoma arvaamattomuus antaa juontajille oivan mahdollisuuden rikkoa radiomaailman rajoja.

Kenties mielenkiintoisimman ohjelmanumeron Suorassa lähetyksessä tarjoaa nk. 15 Minutes of Fame, jolloin kenellä tahansa on mahdollisuus tempaista 15 musiikintäyteistä minuuttia suoraan eetteriin. Nähtäväksi jää, löytyisikö tätä kautta vahvistusta ensi kauden mm-joukkueeseen?

Esiintymisareenana toimii Vinyl lounge ja maukkaan musiikin tarjoilu alkaa joka torstai klo 20. Suoralähetys alkaa klo 22, ja ohjelman loputtua puolenyön pintaan on yleisöllä mahdollisuus jatkaa laatuaikaa aina klo 02 saakka.

Toivotamme kaikki lämpimästi tervetulleiksi Suoraan lähetykseen!"


Ja tänään siis puikoissa Bassotytöt Reah (BlakaBlaka) ja Zara (Bassoradio)! Musiikkia laidasta laitaan mm. reggaeton, dnb, hip hop, soul, old school jne...! Kannattaa tulla paikalle sillä torstai on uusi tiistai ja viina on halpaa! Jos haluat päästä eetteriin heittämään läppää ja tarjoamaan 15 minuutin musiikillisen hekuman ota levyt mukaan!