Jussi Soro // Syksyn tulevat julkaisut + clipit

2 posts, 1 page, 701 views

Avatar
#1 • • JussiS Guest
Moi!

Syksyn aikana multa on (toivottavasti) tulossa kolme eri julkaisua, tässä hiukan esimakua tulevasta. Kommentteja saa antaa :)

Jussi Soro - Backlash [Five AM] ::
Backlash on suoraviivaista "full-on" trancea, voimakkaalla supersahaleadilla ja kanttimelodialla höystettynä. Biisi kehittyy koko ajan kahden nostatuksen voimalla loppua kohden. Klippi on viimeisestä nostatuksesta, josta lähtee myös kanttimelodia täysillä mukaan ensimmäistä kertaa. Remixin backlashista tarjoilee toinen nouseva suomalaistuottaja, a98 (kuuntele remix).

Backlash julkaistaan lokakuun aikana Five AM:n digitaalisella labelilla, jonka lisäksi se mitäilmeisimmin päätyy myös Five AM:n digijulkaisuiden sampler-12":lle. kuuntele

Matt Darey - Eternity (Jussi Soro remix) [Darey Products] ::
Eternity on legendaarisen Matt Dareyn uusin biisi, jossa yhdistyvät perinteinen Darey-trance ja oopperalaulaja Izzyn mahtipontiset vokaalit. Jussin remix on alkuperäistä hieman groovemmalla basslinellä varustettu 99-trancea ja voimakkaita perkussioita yhdistelevä tuotos, joka on tähän asti otettu hyvin vastaan maailmalla.

Eternity julkaistaan loka-marraskuussa Matt Dareyn omalla Darey Products-labelilla. kuuntele

Procession - Last Light (Jussi Soro remix) [Label TBA] ::
Procession on Brittiläisen John Wrightin uusi projekti. Jussin remix on tällä kertaa hieman trancea hieman progressiivisilla vaikutteilla. Vahvat perkussiot ja useat harmoniset kerrokset tuovat Jussin omaa tyyliä tähän remixiin.

Last Light julkaistaan vuoden loppupuolella vielä tuntemattomalla labelilla. kuuntele
Avatar
#2 • • samlainio Guest
:eek: Täytyy kyl sanoa, ett meikä oli aikast positiivisesti yllättyny. Vaikkei toi trance koskaan olekaan ollu toi meikän lemppari musa, niin nää jutut oli hyvän kuulosia tolleen niinku rakeenteeltaan. Varmast maistuu monelle trancesta diggaavalle. Ei muutaku lykkyä tulevaan.