Regina @ Club B-eat-z - 07.10.2005 - Oulu

2 posts, 1 page, 1,457 views

Avatar
#1 • • Edited b-eat-z Guest
beatz_regina_plat.gif



Regina livenä b-eat-z clubin syyskauden avauksessa!

artist_regina_2.gif

Perjantaina 7.10 starttaa b-eat-z clubin syyskausi railakkaasti Regina tunnelmissa. Regina tekee syntikkapoppia, jossa se yhdistelee suuria melodioita tiukasti iskeviin konerytmeihin ja suomenkielisiin vokaaleihin. Monisyisen kokoonpanon tarttuva musiikki puhutteleekin niin poppareita kuin konemusiikin ystäviä luoden tunnelmia Pet Shop Boysiin ja Lady Troniin.

Reginan muodostavat pariskunta Mikko Pykäri (syntetisaattorit/ohjelmointi) ja Iisa Pajula (laulu). Mikko on ehtinyt aiemmin vaikuttaa useissa tamperelaisissa indieyhtyeissä, muun muassa German Soulissa ja Lekissä. Iisa taas on laulajana debytantti, mutta on ollut mukana järjestämässä Tampereella klubi-iltoja. Livenä kokoonpanoa vahvistavat toinen "synamies" Jaakko Kulomaa sekä rumpali Mikko Rissanen.

Regina on keikkailut suomessa mm. Helsingin Tavastialla, Turussa Dynamossa ja Uuden Musiikin Festivaaleilla saaden aikaan hurmoksellisia tunteita ja riemunkiljahduksia. Reginan ensimmäinen single Olisitko sittenkin halunnut palata / Katso maisemaa ilmestyy syyskuun loppupuolella.

Kuuntele loistavia Regina biisejä täältä (http://www.iloveregina.tk/) ja viritä itsesi b-eat-z kauden avaukseen.



artist_ruotsalainen.gif


Reginan tunnelmista jatkaa pitkän linjan soittajamies Dj Ari Ruotsalainen (Hki). Ari oli perustamassa H.A.N.D ryhmän kanssa legendaarista Underground-klubia 90 luvun lopussa silloiseen ravintola Kivijalkaan. Yli kahden tuhannen keikan jälkeen Ari päätti pari vuotta sitten vetäytyä soittimien takaa tekemään omaa musaa ja tutkailemaan tilannetta. Nyt on aika tulla kaapista ulos. Ari on aina ollut tunnettu tanssilattian näkijänä ja kokijana joka haluaa kehittää setin tunnelmaa tarjoilemalla herkkupaloja useista genreistä. Arin paluu setissä tulee kaikkea hienoa sekalaista pyllynheilutusmusiikkia, vanhasta diskosta kasarisynapoppiin ja hiphouseen sekä elektrovivahdetta ja breakbiittiä. Illan aikana kuullaan myös pari Ruotsalaisen omaa biisiä.


Syyskauden avauksen ensitahdit ja Reginan lämmittelyn taitelee DJ Ken-Guru.


Tervetuloa!

- 45 Special, Saaristonkatu 12
- liput: 5 eur, 4 eur opiskelijat
- pe 07.10.2005
- klo 22.00 - 04.00
- K-19



http://www.handprod.com
Avatar
#2 • • J-P Guest
regina :)
beatz :)

melkein olis mahtavaa asua oulussa!