Formosus ja Nestemäinen projektit

5 posts, 1 page, 1,250 views

Avatar
#1 • • Bedroom dj Guest
Elikkäs alotin tossa eilen uuden projektin nimeltä Formosus.
Projekti on yksi monista sivuprojekteistani kuten myös Nestemäinen. Toistaiseksi kappaleita on molemmissa 2 kpl mutta lisää on tulossa jahka saan valmiiksi. Jotkin käyttäjät saattavat tunnista nikin miksauksien takaa jotka vähän vaihtelevat laidasta laitaan hardcore:sta progempaan tranceen ja vielä on pakottava tarve tehä musaakin tän kaiken lisäksi unohtamatta turntablismia siinä ohessa :hah:.

Formosus projektin pääpaino on Psytrance tai goa miksi kukin tykkää kutsua ja Techimpi Trance. Muutama kappale jotka tulen lisäämään (jahka valmistuvat) poikkeavat hieman alkuperäisestä tarkoituksesta mutta ei sen takia jaksa uutta aliastakaan tehdä.

Linkki here: http://www.mikseri.net/artists/?id=46964

Nestemäinen on athmompaa/melodista junklea ja projektia paremmpin kuvaa kappale journey. Ajattelin, että kaipa se pitää tässä mainita kun kuitenkin on samalla käyttäjällä mikserissä myös projektina niin ei tuu wtfukkii, että mitäs höttöö tää on :happyroll:.

Linkki here: http://www.mikseri.net/artists/?id=38582
Avatar
#2 • • 029 Guest
jea. tykkäsin noista formosius-escapen pädeistä.

Vaikke oo HH genree nyt pariin vuoteen sillai yhtä aktiivisesti seurannut ku aikanaan, niin jotenkin tosta biittipuolesta ois vähän narinaa.

Ihan niinku puuttuis hieman bassokkuutta noista saundeista noin yleensä. Toi bongomeininki kuulostaa asteen verta yliprosessoidulta (niinku ois ylikompuroitu ja yli EQ:tettu). Tohon saundin ohuuteen saattas ehkä vaikuttaa kans jos sulla menee monesta plugarista levelit punaselle niin sit klippaa ehkä tollai.. hmm... mutjoo... hyvää ajoo kuitenkin kyllä ja ihan tarttuva biitti ja oli kans kiva toi breikin melodia.
Avatar
#3 • • 029 Guest
joo tsekkasin sit jälkikäteen ton nestemäinen projektin kans...

olipa positiivisesti yllättävän hyvä biitti tossa - journeyssä. Joku saundi menee epävireessä (taustalla joku kaikupädi ainakin ehkä). Jos ton epävireyden sais veke niin ois aika täydellistä leijailusettiä...

Tossa atmospheerisaundissa taitaa olla kyllä sämple jossa on monta sointuu niin tuolle ei taida olla kyllä kauheesti mitään tehtävissä? Ehkä jos noita muita sointuja istuttais sitte (esim toi arppi) tohon tausta"5th sound"samplepädin sointuihin istuvaks niin saattais toimii. Nyt oikeestaan vaan toi epävireys on massiivisen kylmäväremelodiakulun tiellä...

Saakelin kaunista kyllä siis... hyvä tostakin tulee!

Saaks kysyy et oliko sämplätty komppi vai olitko ite kikkaillu noi kikkailut? Makeesti pyörii jokatapauksessa :).
Avatar
#4 • • Bedroom dj Guest
Kiitos reploista varmaan tulee oleekki sit ainuut mut joo... Escapessa on masterointi vähän vielä kesken ja oon sitä fiksaamassa ja sit siihen tulee vielä droppiin r'n b biitti jonka oon tietysti ite kasannu monestakin osasta. Noi percussiot on särjetty aikasta huolella et niissä on vähän onkelmia just masteroinnissa ja mitä muualta saanu palautetta ni siitä just mainitaan ja ite kanssa samaa mieltä asiasta, että pitäs tehä asialle jotain mutta Jos nyt saisin sen kunnolla masteroitua niin ei olisikaan kun joku 10 kerta siis oikeesti.

Sitten Journey... Yks kaveri kans sano tota et ois jotain riitia soinnun poikasta pädeissä mut ite en kyl huomaa mitään, että pitää nyt oikeen kattoo tarkkaan vaikka epäileväinen olen asian suhteen. Se breikki on ite kikkailtu ei ole mitään valmiita pätkiä :).
Avatar
#5 • • 029 Guest
jooh.. toi on just tota... sillai oon just kans tekemässä tässä omaa biisiä jota on sillai enemmän ku tarpeeks pitkään jo jauhanu niin noi epävireyssetit on tosi vaikee jotenki selvittää jos siellä jotain sellasta on.

Tossa oli vähän sama juttu ton fiiliksen suhteen oikeestaan ku tossa mun omassa juurikin työnalla olevassa biisis jossa oli yks kuoro-nuotti väärin ja se sit sillai vaan taisteli sitä harmoniaa vastaan.

Jotenki samanlainen olo tuli tosta - et sillai harmoniat on todellakin kondiksessa, mut siellä sävelkulussa saattais olla nyt jossain soittimissa ja joissain soinnuissa joku nuotti liikaa.

Olikos sulla sellanen sämple atmosfeeri tossa jossa oli niinku jotkin soinnut jo sillain valmiina ku painaa ihan yhtä nuottia?