Dabster - WarHead (progressive)

3 posts, 1 page, 899 views

Avatar
#1 • • Dabster Guest
Tällaista suht rauhallista, hieman hypnotisoivaa fiilistelyä lukuunottamatta loppua, jossa sitten koko homma räjäytetään kuin Naton ohjus:)

Aluksi kappaleen tarkoituksena oli vain tulla kotisivujeni taustamusiikiksi, mutta kun sain sen kutakuinkin valmiiksi, niin ajattelin että voishan siitä tehdä oikein kappaleenkin ja tällainen on sitten tulos.

Lentokone-soundien ansiosta kappale sai jonkinlaisen anti-war teeman ja nimen.

Linkkiä:
http://ict05.dc.turkuamk.fi/~tlahteen/WarHead.mp3



Tiedän että mittaa biisillä voisi olla enemmänkin, mutta kertokaas kannattaako tätä esim. pidentää ja hioa vielä enemmän oikean kappaleen suuntaan?
Avatar
#2 • • miikkaL Guest
Hmm.. täähän on ihan helevetin tylsä.. Kuulostaa ihan joltain loopilta mikä vaan soi ja soi ja soi ja soi ja soi ja soi ja soi.. Ja melodiakin on huono..

Eli ei valitettavasti ole oikein mitään positiivista sanottavaa :/
Avatar
#3 • • Dabster Guest
Hmm.. vai ei sitten maistunut yhtään. Niinkuin tuossa mainitsinkin niin biisi on kotisivujeni taustahumppaa ja oikeastaan varsinaisena biisinä voi pitää tuota kappaleen toista puoliskoa noin 2:00 ja siitä eteenpäin.

Se hypnoottisuus joka itselleni biisissä iskee ei selvästikkään tuntunut sinulle saakka. Toivottavasti kuitenkin jaksoit kuunnella sen loppuun asti.

Melodia on mielestäni hyvä(etenkin juuri tuolla jälkipuoliskolla), joskaan ei mikään kovin juustoinen vaan tuollainen fiilistelevä jälleen.





Whatsoever, kenelläkään muulla mielipidettä tai muuta kappaleesta?