Edirol HQ Orchestral VST

4 posts, 1 page, 1,014 views

Avatar
#1 • • antti20 Guest
Moikka!
Toivottavasti tämä tuli oikealla keskustelualueelle... Elikkä sellainen ongelma on tuota VST-pluginia käyttäessäni, että kun siinähän on 16 outputtia eli jokaiseen linjaan saa valittua oman soittimen. Pystyykö näitä kaikkia tai osaa näistä 16:sta outputista soittamaan yhtäaikaa vai voiko kerrallaan soittaa vain yhtä näistä? Entä voiko esimerkiksi outputissa 10 olevaa soitinta soittaa pelkästään eli toisin sanoen miten pystyy vaihtamaan sen outputin mitä haluaa soittaa vai onko se mahdollista? Vai onko ainut tapa, että luo sekvensseriin uuden samanlaisen Edirol HQ Orchestral VST -kanavan ja sitten soittaa eri soittimia eri sekkarin kanavilla?

Tähän mennessä en ole pystynyt soittamaan kuin ensimmäisessä outputissa olevaa instrumenttia. Ohjeita olen koittanut lukea. Ohjelmassa on sellainen kohta kuin Output selector, mutta en ole sitä saanut oikein toimimaan.

En tiedä voiko tämän sekavammin mitään asiaa enää esittää =D, mutta olisi oikein hienoa, jos pystyisitte auttamaan. Ai niin ja käytössäni on FL Studio 5.

Kiitos vastanneille jo etukäteen! Aurinkoista kesää kaikille!
Avatar
#2 • • MikkiHiiri Guest
Se pitäis selvitä kattomalla manuskasta, onko VST:ssä multi output tuki, tosin en tiedä onko Fruityssäkään multi output tukea.
Avatar
#3 • • antti20 Guest
Tuossa Edirolissa on siis Multi-output tuki, mutta ilmeisesti FL Studiossa sitä ei sitten ole, koska ei tunnu ainakaan toimivan. Vai onkohan näin?
Avatar
#4 • • H_Lecter Guest

Tuossa Edirolissa on siis Multi-output tuki, mutta ilmeisesti FL Studiossa sitä ei sitten ole, koska ei tunnu ainakaan toimivan. Vai onkohan näin?



Koska en ite oo tarvinnu multioutputtia FL:ssä, niin googletus oli melko vaivaton tapa:

"Select "Enable multiple outputs" in the Wrapper menu.

Your first output will be the Mixer channel you have selected in the Channel Settings window- the remaining outputs will be assigned to the following Mixer channels in sequence."